reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

reklama
julia- nie przemęczaj się przy organizacji :) U mnie niedużo, bo na początku było 7 dni różnicy, a teraz zmniejszyło się do 5 :)

chciejka- to chyba dobrze. Trzymam kciuki :) I czekamy razem z Tobą do środy :)

Idę na chwilę do mamy obok, akurat są moi siostrzeńcy, niech się Młoda pobawi :) A sprzątanie w domu poczeka :p

Witam dziewczyny dopiero dziś się zebrałam żeby napisać 1 czerwca miałam operacje ciąża pozamaciczna nasza dzidzia rosła w jajowodzie :( nie wiem kogo winić kogo pytać czemu ja w szpitalu powiedzieli miała Pani pecha

Witam dziewczyny dopiero dziś się zebrałam żeby napisać 1 czerwca miałam operacje ciąża pozamaciczna nasza dzidzia rosła w jajowodzie :( nie wiem kogo winić kogo pytać czemu ja w szpitalu powiedzieli miała Pani pecha

Bardzo mi przykro, ale ja mysle, ze czasem tak po prostu sie zdarza i to chyba niczyja wina. Nastepna ciaza juz bedzie pieknie w brzuszku zobaczysz!

Witam się dziewczyny.
Mało mnie tutaj bo samopoczucie kiepskie :(
Zawroty głowy opanowały moje dni ,ale zyje ;)

Wybaczcie że nie nadrobię wszystkiego...

Madziarra tulę i mam nadzieje ,że kwiecień bedzię już Twój. Pozwól ,że będę wyczekiwała wieści od Ciebie. Tak jak mówisz masz dla kogo być silna ,żeby wstać i iść dalej...

Dziewczyny co do jedzenia to najważniejsze żeby w pełni było gotowe. Żadnych produktów mięsnych surowych czy też wędzonych.
Mogą one zawierać bakterie dość groźną dla kobiet w ciąży ,a raczej nienarodzonego dziecka.
Sery pleśniowe (te prawdziwe mam na myśli) rownież niewskazane. A reszta z umiarem nie zaszkodzi.
Najważniejsze żeby jeść z głową.

Edit.

Iwonn najważniejsze ,że wyszłaś z tego cało.
Mam nadzieje ,że szybko uda Ci się powrócić z dobrą nowiną. Tule mocno...

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry