reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

reklama
Kochane mam pytanie gdzie znajdę opcje żeby wpisać info o rodzinie w sensie dzieci imiona wiek bo jestem jak zagubiona blondynka :szok:

Tutti to więzadła macicy.
Czy ból jest taki ,że ciągnie? Ja obecnie już kilka razy się zapomniałam i to nieprzyjemne uczucie pojawia się zwłaszcza w przypadku gwałtownego ruchu. Tj spadło coś chciałam podnieść schyliłam się i za szybko wstałam. Wtedy dosłownie w pół zgięło tak jak by w brzuchu coś się skurczyło i uniemożliwiło pozycje prostą. Inaczej tego opisać nie umiem :)

Simka można jeśli bardzo boli bierz. A jak boli bardzo to może do lekarza? Lepiej gdyby to ktoś sprawdził. Ja uważam ,że lepiej dmuchać na zimne niż żałować.

A ja to chyba zaraz zwymiotuje tak od rana mnie naciąga. Choć generalnie to wstaliśmy dziś późno ;) i chyba przez to.

Tutti to więzadła macicy.
Czy ból jest taki ,że ciągnie? Ja obecnie już kilka razy się zapomniałam i to nieprzyjemne uczucie pojawia się zwłaszcza w przypadku gwałtownego ruchu. Tj spadło coś chciałam podnieść schyliłam się i za szybko wstałam. Wtedy dosłownie w pół zgięło tak jak by w brzuchu coś się skurczyło i uniemożliwiło pozycje prostą. Inaczej tego opisać nie umiem :)

Simka można jeśli bardzo boli bierz. A jak boli bardzo to może do lekarza? Lepiej gdyby to ktoś sprawdził. Ja uważam ,że lepiej dmuchać na zimne niż żałować.

A ja to chyba zaraz zwymiotuje tak od rana mnie naciąga. Choć generalnie to wstaliśmy dziś późno ;) i chyba przez to.

Tak. tak mnie ciagnie od wczoraj czy to cos powaznego? Cos sie stalo? Wczoraj tam szybko sie zawinelam zeby podniesc cos ci bylo nisko i mam taki bol! Martwie sie

Nic sie nie stało tylko uważaj :) nie bedziesz sie prwnie czuc jak w skowronkach następne tygodnie :D bo to najtrudniejsze hehe wiec sie az tak nie przejmuj :) z fasola wszystko ok !

Tutti absolutnie normalne. A im późniejsza ciąża to uczucie będzie występowało nawet podczas chodzenia. Macica przygotowuje się by utrzymać dość spory ciężar.

Madziolina_p a to Twoja pierwsza ciąża?

reklama
Chyba z 15 stron miała do nadrobienia:szok:
KasiaSierpien tyle podobieństw, fajnie:-):-)
Więcej nie odpiszę, bo już nie pamiętam co i komu miałam pisać. Ponad 30 minut piszę tego posta, bo Wojtuś co chwilę podchodzi i mnie zaczepia. I przy okazji byliśmy coś podjeść:-)

Ja wczoraj spotkałam się z dwiema koleżankami z forum sierpniówek. Super sprawa takie znajomości. A dziś zadzwoniła do mnie kobietka od ginekologa. Poziom progesteronu bardzo spadł i mam przyjmować luteinę teraz 3 razy dziennie i za tydzień kontrola. Czuje stres.

Do góry