reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

reklama
Kochane mam pytanie gdzie znajdę opcje żeby wpisać info o rodzinie w sensie dzieci imiona wiek bo jestem jak zagubiona blondynka :szok:

Tutti to więzadła macicy.
Czy ból jest taki ,że ciągnie? Ja obecnie już kilka razy się zapomniałam i to nieprzyjemne uczucie pojawia się zwłaszcza w przypadku gwałtownego ruchu. Tj spadło coś chciałam podnieść schyliłam się i za szybko wstałam. Wtedy dosłownie w pół zgięło tak jak by w brzuchu coś się skurczyło i uniemożliwiło pozycje prostą. Inaczej tego opisać nie umiem :)

Simka można jeśli bardzo boli bierz. A jak boli bardzo to może do lekarza? Lepiej gdyby to ktoś sprawdził. Ja uważam ,że lepiej dmuchać na zimne niż żałować.

A ja to chyba zaraz zwymiotuje tak od rana mnie naciąga. Choć generalnie to wstaliśmy dziś późno ;) i chyba przez to.

Tutti to więzadła macicy.
Czy ból jest taki ,że ciągnie? Ja obecnie już kilka razy się zapomniałam i to nieprzyjemne uczucie pojawia się zwłaszcza w przypadku gwałtownego ruchu. Tj spadło coś chciałam podnieść schyliłam się i za szybko wstałam. Wtedy dosłownie w pół zgięło tak jak by w brzuchu coś się skurczyło i uniemożliwiło pozycje prostą. Inaczej tego opisać nie umiem :)

Simka można jeśli bardzo boli bierz. A jak boli bardzo to może do lekarza? Lepiej gdyby to ktoś sprawdził. Ja uważam ,że lepiej dmuchać na zimne niż żałować.

A ja to chyba zaraz zwymiotuje tak od rana mnie naciąga. Choć generalnie to wstaliśmy dziś późno ;) i chyba przez to.

Tak. tak mnie ciagnie od wczoraj czy to cos powaznego? Cos sie stalo? Wczoraj tam szybko sie zawinelam zeby podniesc cos ci bylo nisko i mam taki bol! Martwie sie

Nic sie nie stało tylko uważaj :) nie bedziesz sie prwnie czuc jak w skowronkach następne tygodnie :D bo to najtrudniejsze hehe wiec sie az tak nie przejmuj :) z fasola wszystko ok !

Tutti absolutnie normalne. A im późniejsza ciąża to uczucie będzie występowało nawet podczas chodzenia. Macica przygotowuje się by utrzymać dość spory ciężar.

Madziolina_p a to Twoja pierwsza ciąża?

reklama
Chyba z 15 stron miała do nadrobienia:szok:
KasiaSierpien tyle podobieństw, fajnie:-):-)
Więcej nie odpiszę, bo już nie pamiętam co i komu miałam pisać. Ponad 30 minut piszę tego posta, bo Wojtuś co chwilę podchodzi i mnie zaczepia. I przy okazji byliśmy coś podjeść:-)

Ja wczoraj spotkałam się z dwiema koleżankami z forum sierpniówek. Super sprawa takie znajomości. A dziś zadzwoniła do mnie kobietka od ginekologa. Poziom progesteronu bardzo spadł i mam przyjmować luteinę teraz 3 razy dziennie i za tydzień kontrola. Czuje stres.

Do góry