reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

Witam z rana :) U mnie humor dobry, ale z głowa i gardłe nie najlepiej :(

Sierpniowa - Kasia - witaj, grtulacje :) fajne te twoje napary, musze zapamiętac, strona nr 201, jak wróce do domu bede próbwać :)

zabila - i u mnie z pamiecia nie najlepiej :d gin mi wczoraj musiała wszystie badania i godziny i daty na karteczkach rozpisac jak małemu dzieciakowi, bo bym nie spamiętała :p

simka - tez tak mam :) jak się nachodze, narobie to nie wiadomo gdzie nawet ciagnie i boli ehh ;/ takie to juz uroki ciązy chyba :) a moja ginka to z tych chyba co jak się skupia to gada :) gada jak najęta, i siedzi kombinuje z której strony by tu jeszcze zajrzec i ojj jak tu dobrze słychac, a jak z tej strony kregosłup i tu zobacz serce i po kilka razy :) i nawet sie dowiedziałam ze ten sprzet co teraz ma to zastępczy i bedzie miała nowy :d

agjoa - witaj :)

emenems - oo moze ja sprobuje :) a ten lisc laurowy to moze byc taki z torebki jak do zupy :D :>?

xkarola - współczuje .. i lacze sie w bólu bo mam to samo :( myśle ze już wczesniej mozesz młodej łóżeczko zafundować, zeby nie czuła ze to przez nowe dziecko :) zachęcic ją ze jest duża dziewczyną i ma swój pokoik i myśle ze jakos będzie :)

madziolina - to faktycznie możnaby miec mieszane uczucia .. no ale lekarze tez nie czaarodzieje, na pewnym etapie tez nie dadzą rady wszystkiego rozpoznać :( trzeba czekac i byc dobrej mysli, skoro @ nie masz to wiesz co się święci :) Tylko spokój moze nas uratować :)

aa ja mam stresa, rozmawiałam z szefem przez telefon i pytam czy dzis bedzie to ona na to ze razej nie ale ze moze przyjechac a co sie stało, to mu tylko powiedziała ze troche mu poopowiadam :) aaa juz sie boje :)

pruska - jak było u ciebie? mówiłas już?

reklama
Tak Aktina dokładnie - taki liść laurowy jak do zupy :) mnie to smakuje ja to pijam profilaktycznie i z racji ze imbir pomaga na mdlosci :)

Widzę ze same chorowitki tu sa. Mi z kolei pomaga herbata z miodem i cytryna. Do tego sok z malin ale nie kupny tylko robiony samamu. Na bol gardła pomaga mi zjedzenie loda zimnego dosyć szybko. Niestety potem nos strasznie zawalony to to plucze go roztworem soli 5%. Przynajmniej do czegoś inhalator od syna jest używany. Bo kupilismy jak miał 5/miesięcy i przy wychodzeniu zębów katarku dostał to teraz pluczemy nosy jak tylko katar nadchodzi i mały ma dwa lata prawie i nie był chory (odpukac)

Witam Się.
Podczytuję od.. dawna. Nie miałam odwagi dołączyć. Pozytywne testy malowały dwie krechy 2 tygodnie temu, na bete nie poczłapałam, ze strachu. Czekałam do wizyty. I się doczekałam. Całe 6,5 mm szczęścia i klapiące serduszko. Termin porodu na 18 styczeń :)
Dla oczekujących- wiary, bo dziś wiem że potrafi góry przenosić !
Z pozdrowieniami , mligocka.

GRATULACJE . Trzymam mocno kciuki :) :)

witam sie.

koszmarnie sie czuje, stad moja nieobecnosc. w dodatku Oli zapalenie uszu i chyba dzis antybiotyk dostanie...
mam dzis wizyte na 13.30 nie wiem jak sie tam zawioze...

pozdrawiam nowe kolezanki i zycze spokojnych dni ciazy :)

poczuje sie lepiej to nadrobie zaleglosci.

milego dnia :)

1cm, ciałko żółte 4 mm serducho boje był dopler:)

Lekarz sie śmiał ze miałam høy( wysoki) prinsesse ( ksiezniczka) faktor i sie śmiał a ja mowie ze nie do konca rozumiem o co chodzi :D hahaah chyba o to ze pierwszy rok kręciłam nosem i inne metody sama se wybierałam HahHa ale mega mili wszysxy sie pożegnali z nami, a pielęgniarka ktora pochodzi od nas z miejscowości przyleciała zdjecia ogladac :)
Atmosfera super - a ja jsk to ja :D bez szału ale spokojniej bo fasola rosnie

reklama
Do góry