reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

reklama
Ale się rozpisałyście

Ja Polki raczej nie noszę, ma max 15 kilo, pewnie mniej. Ale wie, ze mama nie może i ew. ją gdzieś podsadzę, ale nie noszę.

żabila- to psikus, ale super że serducho już jest. Moja Polka była całą ciąże wg usg mniejsza i urodziła się z hipotrofią- miała mniejsze wymiary niż wskazywał tc. Ale poza tym wszystko ok i nawet żywsza i bystrzejsza niż inne dzieci jest. Ale nadgoniła wzrostowo dopiero po ponad roku :)

inis- współczuję szpitalnych przeżyć, ale gratuluję serduszka. Biedna z tymi wymiotami.

Emenems- ja w pierwszej ciąży nie miałam żadnych objawów, w ogóle to była super ciąża bezproblemowa

martaha- to jak u mnie z tym plamieniem. nie strasz mnie :( Ja jutro idę do gina
a pęcherzyk ciążowy chociaż jest?

aktina- a ile miałą Anitka jak się urodziła? Polka tylko 8 dni przed terminem, a miałą 2360 g i 50 cm

Joa- super, cieszę się bardzo
A datę porodu masz na moje urodziny :)

Aha a jak wg om niby jutro będę w 6 tyg 5 dniu ciąży, a wg usg w 5 tyg i 6 dniu ciąży to będzie już jutro serduszko czy nie? O ile w ogóle coś będzie, bo po tych plamieniach mogę się wszystkiego spodziewać.

W ogóle jutro intensywny dzień, bo od rana w pracy, pędem na pociąg, wizyta zapoznawcza z córką w przedszkolu i pędem do gina. I weź tu odpocznij :)

kurde Tutti moze nas zaskoczysz blizniakami:)
ja sie caly czas macam po cyckach bo mi sie zdaje,ze mnie mniej bolą:(

reklama
Do góry