reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

joa.le super wieści :) szósty szósty tydzień :) tak jak z rokiem, dobre porównanie :)

martha czyli teraz czekamy na betę :) w 5 tygodniu można było jeszcze nic nie zobaczyć także trzymam kciuki :)

Inis - jak twoja fasolka ??

reklama
Karolinae mi asystenta ciążowego wyszukalo w 'sklep play' w galaxy coś ta też nic nie było, więc może musisz poszukać w jakiś innym :)

Ja bym musiała miec linka do aplikacji bo mi nie wyszukuje z racji rejonizacji bo mam norweski AppStore.....

Martaha a jaka ostatnio miałaś bete? Robiłaś dwa temu? Ja jutro po raz trzeci robię bete i maź dzwoni do gine i musi bas umówić jak najszybciej bo hi dłużej nie wytrzymam ! Ostatnia beta sprzed tygodnia wyniosła 9928.2 i to wskazuje na 6 tydzień ale miałam opoZniona owulacje bo ostatnia miesiaczke miałam 24.03 do zmanstrowania dzidzi doszło 13/14.04 jestem pewna bo dzień w którym wróciłam z Polski po świętach wielkanocnych czyli z moich obliczeń jestem w 5 tygodniu dopiero wiec skąd u mnie ta wysoka beta????? wew usg u gine robione 12 dni temu nic nie wykazało ale to był 3 tydzień zobaczymy co będzie na kolejnej wizycie i jutrzejszej becie! Stressssss

reklama
Do góry