reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

Hej Dziewczyny :) Moze po krotce sie przedstawie :) Mam na imię Klaudia, mam 24 lata, 11 lipca biore slub planowany od 1.5 roku a tutaj chyba taka mila niespodzianka :) dwa testy pozytywne, wedlug obliczen zaczelam 6 tydzien i data porodu na 18 stycznia :) wizyte mam dopiero 28 maja i sie baaaardzo stresuje, niby prywatnie ide a takie wybrany przeze mnie lekarz ma oblozenie ze jestem w szoku :) jestem zapisana do niego dopiero na godzine 21.15 :)

reklama
A to zalezy od ciebie czy chcesz eksponować bo moze byc :) i to taki fajny wlasnie:)
Mi teoretycznie 13 stycznia ale jestem po ivf wiec właściwy wiek ciazy o termin poznam na wizycie 29.05 :) dzien po tobie !!:)

emenems a jak zdobyć ten link ? zaraz popatrzę :p

simka Anita w dzień terminu się urodzila, miała 2900 i 53 cm. przez pierwsze miesiące super rosła, ale teraz jest najmniejsza w przedszkolu, ale to tak jak ja kiedyś, taka nasza uroda :)

pruska witaj :) tez w 13 czy 14 tygodniu brałam ślub i nic nie było widać :) ale ja zawsze miałam taki większy brzuszek :p

Hej Dziewczyny :) Moze po krotce sie przedstawie :) Mam na imię Klaudia, mam 24 lata, 11 lipca biore slub planowany od 1.5 roku a tutaj chyba taka mila niespodzianka :) dwa testy pozytywne, wedlug obliczen zaczelam 6 tydzien i data porodu na 18 stycznia :) wizyte mam dopiero 28 maja i sie baaaardzo stresuje, niby prywatnie ide a takie wybrany przeze mnie lekarz ma oblozenie ze jestem w szoku :) jestem zapisana do niego dopiero na godzine 21.15 :)

Gratulacje dla calej trojki[emoji5]️[emoji5]️[emoji5]️

ja tam mam kawalek cyca:p ale stresuje sie nieziemsko.waga mi podskoczyla przez to ze tesciowa przyjechala na urlop i placuszki,grille, kotleciki :) i komunia po drodze.

witaj pruska :) ja z 90r. wiec podobny wiek,skad piszesz?
ogladacie eurowizje?;-)

Emenems wyjdzie w trakcie - jeszcze nie bylam na przymiarce sukni a mam taka typowa tiulowa ksiezniczke :) oj niby 10 dni czekania a to wieczność - a to dopiero początek:)

reklama
Do góry