reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

Hej Dziewczyny :) Moze po krotce sie przedstawie :) Mam na imię Klaudia, mam 24 lata, 11 lipca biore slub planowany od 1.5 roku a tutaj chyba taka mila niespodzianka :) dwa testy pozytywne, wedlug obliczen zaczelam 6 tydzien i data porodu na 18 stycznia :) wizyte mam dopiero 28 maja i sie baaaardzo stresuje, niby prywatnie ide a takie wybrany przeze mnie lekarz ma oblozenie ze jestem w szoku :) jestem zapisana do niego dopiero na godzine 21.15 :)

reklama
A to zalezy od ciebie czy chcesz eksponować bo moze byc :) i to taki fajny wlasnie:)
Mi teoretycznie 13 stycznia ale jestem po ivf wiec właściwy wiek ciazy o termin poznam na wizycie 29.05 :) dzien po tobie !!:)

emenems a jak zdobyć ten link ? zaraz popatrzę :p

simka Anita w dzień terminu się urodzila, miała 2900 i 53 cm. przez pierwsze miesiące super rosła, ale teraz jest najmniejsza w przedszkolu, ale to tak jak ja kiedyś, taka nasza uroda :)

pruska witaj :) tez w 13 czy 14 tygodniu brałam ślub i nic nie było widać :) ale ja zawsze miałam taki większy brzuszek :p

Hej Dziewczyny :) Moze po krotce sie przedstawie :) Mam na imię Klaudia, mam 24 lata, 11 lipca biore slub planowany od 1.5 roku a tutaj chyba taka mila niespodzianka :) dwa testy pozytywne, wedlug obliczen zaczelam 6 tydzien i data porodu na 18 stycznia :) wizyte mam dopiero 28 maja i sie baaaardzo stresuje, niby prywatnie ide a takie wybrany przeze mnie lekarz ma oblozenie ze jestem w szoku :) jestem zapisana do niego dopiero na godzine 21.15 :)

Gratulacje dla calej trojki[emoji5]️[emoji5]️[emoji5]️

ja tam mam kawalek cyca:p ale stresuje sie nieziemsko.waga mi podskoczyla przez to ze tesciowa przyjechala na urlop i placuszki,grille, kotleciki :) i komunia po drodze.

witaj pruska :) ja z 90r. wiec podobny wiek,skad piszesz?
ogladacie eurowizje?;-)

Emenems wyjdzie w trakcie - jeszcze nie bylam na przymiarce sukni a mam taka typowa tiulowa ksiezniczke :) oj niby 10 dni czekania a to wieczność - a to dopiero początek:)

reklama
Do góry