reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

A to Eurowizja dzis ? Ja aktualnie serial the following :D

Pruska - ja to wiesz, jestem sporo starsza od ciebie, jestes w wieku mojej młodziej sis :) 8 lat roznicy, i ja to bym wszystko zrobiła zeby brzuch pokazac hahahahha ale moze to efekt kilkuletnich starań :)

Slub brałam jak miałam 29 lat i upiłam sie nastolatka nas szczescie duzo po północy to nikt nie zauważył :p ale było super.

Tobie tez udanej zabawy zycze! A wlasnie - skad jestes ?

Aktina - no wlasnie nie wiem skad linka :D ale jak mam linka dp apki to działa :D

reklama
Wzięło mnie na sentymenta - a to stara panna młoda :D

ImageUploadedByForum BabyBoom1432065843.549286.jpgImageUploadedByForum BabyBoom1432065856.794586.jpg

Chcielismy miec zdjecie w starym stylu - normalnie sie uśmiecham hahahaha :)

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1432065843.549286.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1432065843.549286.jpg
    25,2 KB · Wyświetleń: 102
  • ImageUploadedByForum BabyBoom1432065856.794586.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1432065856.794586.jpg
    24 KB · Wyświetleń: 103
SeeYou ja jestem z marca 91 :) z Otwocka pod Warszawa :)

Aktina no wlasnie moja mama miala malutki ale za to od strony narzeczonego do dzieci duze sie rodza a ja kruszyna tylko 49kg wagi :)

KarolinaE dziekuje i przekażę :)))

Pieknie !!!! Widze jestesmy przeciwieństwa :D
Opalona blondynka i blada brunetka :D ja wiecznie nieopalona chodze bo mam fobie starzenia sie skory :D rok temu maz zmusił mnie do opalania bo mowil ze wstyd Hahahahahaha

reklama
pruska- witaj :) Fajnie z tym ślubem :) Macie prezent :) Ja brałam slub w 6 miesiącu i też niewiele było widać, ale ja miałam malutki brzuch

SeeYou- my ten sam rocznik. Kurka zapomniałam o Eurowizji, ale nasza reprezentantka chyba śpiewa pojutrze

Emenems- ale poważni na tym drugim zdjęciu :) Ale piękne zdjęcia to pierwsze super

A ja całe życie obiecywałam sobie, ze nie wezmę ślubu w ciąży. Teraz się śmieję, ze dziecko było planowane, a ślub nie. Jakoś na początku grudnia wtedy stwierdziliśmy, ze jak wszyscy będziemy mieli jedno nazwisko to będzie łatwiej. I tak w kilka dni załatwiliśmy urząd, salę i obrączki. Ślub cywilny, malutki, bez wesela. DLa nas po tylu latach związku to tylko podpisanie świstka

Do góry