reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

Żabila u Ciebie widzę, że już 7 tydz na suwaczku więc spokojnie już fasoleczkę zobaczysz ! Powodzenia! I bądź dobrej myśli... Takie rzeczy się zdarzają, ale nie wszystkim.. Moja przyjaciółka jest w 10 tyg ciąży i z badań jej wychodzi różyczka a objawów żadnych.. też się martwię bo to groźne w ciąży, ale płód rośnie, serduszko bije tylko te badania nie ciekawe..

reklama
Do tej pory byłam właśnie dobrej. A dzisiaj rano jak się dowiedziała to mam czarne myśli. Juz mnie maz opiernicza ze za bardzo się stresuje. I brzuch mnie zaczął dodatkowo pobolewac to juz całkiem wariowac można.

A ja od rana marudzę ze czuje sie normalnie i nie czuje ciazy ... I tak zle i tak nie dobrze

Hej,

aktina- fajna Twoja Anitka :) Ma niebieskie oczka?

Ewelinka- ja widzę, gratulacje :)

madziarra- witaj i gratulacje

My wrócilismy z komunii.

Ale cały dzień mnie brzuch pobolewa i plamię po trochu :( Nie wiem co to będzie. Miałam iść za 2 tyg w środę do gina, ale pójdę w tą niech coś zapisze, alebo niech się wyjaśni, bo się wykończę jak tak będę się wciąż stresować

No stres to ostatnia rzecz co potrzeba ... Same plamienia nie oznaczając absolutnie nic , najwazniejsze by skonsultować z lekarzem :)

Wogole to witam wszystkich. Wczoraj spalismy u mojej siostry bo M pojechal na kawalerski. Juz do domku wrocilysmy ☺ trzymam kciuki za nowe dziewczyny ☺

reklama
Plamię i mnie boli. Ale raz boli (teraz mocniej) a raz nie. Nie wiem sama. Niby tylko takie kreski brązowe, lub prawie niewodczne plamki. Myślicie że iść dopiero wśrodę? Mój gin tylko w środy przyjmuje prywatnie

Do góry