reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

witam i ja :)
witam nowe mamy i gratuluję pozytywnych testów :) oby kreseczki ciemnialy :)

simka jak minimalne plamienie to myślę że nie ma się czym martwić. .. ale nospe i magnez bym lykala na twoim miejscu :)

my dzisiaj na zakupach byliśmy, dostałam od męża ładna i mega droga bieliznę, której sama bym sobie nie kupiła ale chciał to proszę bardzo :D i sukieneczke taka fajna :) a teraz byłam u mamy, zjadłam ciastko i mnie mdli :p a cały dzień był spokój :)

miłego wieczoru :)

reklama
Emenems- oj znam to, mój teść w ciągu tygodnia już drugi raz wspomniał, ze P by się braciszek przydał, bo tak lubi dzieci :)

My sie wlasnie wybieramy na pizze ze znajomymi! My nadal nikomu nic! Tylko wy wiecie![emoji4] ja w srode robie trzeci a beta i i max w piatek do lekarza! Oczywiscie oddam Wam fotki z pizzy bo to taka metrowa pizza jest! Simka bedzie dobrze!

Do tego siedze w drechu bez stanika z rozmazanym makijażem i z pryszczami na wierzchu ( wylazły ostatni tydzien) no i do tego do kibla wstawać mi sie nie chce a co sopiero do garazu sie zwlec hahaha

Emenems pryszcze ? Będzie dziewczynka! ;)
Tutki smacznego :) uważaj żeby Cię nie zemdliło;) bo znajomi się zdziwią!
Sumka trzymam za Cibie kciuki. Nie forsuj się już i staraj się wypoczac
Aktina zazdroszczę:) jak powiem mężowi to zabroni mi tego bloga czytać:)
Co do ukrywania się to staje się mistrzem. Wczoraj byłam na juwenaliach ze znajomymi. Skakałam i piłam browara beZalkohowego w kubeczku plastikowym :)

Joa - ja ogolnie mam problemy z prysCzami od zawsze wiec zmiany hormonalne jakiekolwiek tak wpływają na mnie ... Miesiaczka jajeczkowanie nerwy ciaza :D całe zycie walczę z pryszczami niestety łącznie z gruba kuraja roaccutane 12 lat temu .... Ehhhh

joa.le to nie mów hehe u nas zawsze tak... ja chcę wszystko zrobić jak najtaniej, pokombinować itp a mój p odwrotnie - raz a dobrze :D ale lubię czasem jego podejście hehe

emenems współczuję. znam ten ból mi też często lubi coś wyskoczyć... I specyfiki różne tez mam za sobą. w LO kiedyś musiałam się do domu zwalniać bo po jednej kuracji tak mnie twarz piekła i była czerwona ze masakra :p na szczęście to nie jakieś duże pryszcze żeby ślady zostawiać itp.. ale zawsze :) teraz mam w miarę spokój od czasu do czasu coś się pojawi, ale małe i szybko znika :)

moja córa padła w ubraniach właśnie zobaczyłam hehe

ImageUploadedByForum BabyBoom1431894084.465553.jpg pysznosci byla

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1431894084.465553.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1431894084.465553.jpg
    52,9 KB · Wyświetleń: 94
reklama
Do góry