reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

witam i ja :)
witam nowe mamy i gratuluję pozytywnych testów :) oby kreseczki ciemnialy :)

simka jak minimalne plamienie to myślę że nie ma się czym martwić. .. ale nospe i magnez bym lykala na twoim miejscu :)

my dzisiaj na zakupach byliśmy, dostałam od męża ładna i mega droga bieliznę, której sama bym sobie nie kupiła ale chciał to proszę bardzo :D i sukieneczke taka fajna :) a teraz byłam u mamy, zjadłam ciastko i mnie mdli :p a cały dzień był spokój :)

miłego wieczoru :)

reklama
Emenems- oj znam to, mój teść w ciągu tygodnia już drugi raz wspomniał, ze P by się braciszek przydał, bo tak lubi dzieci :)

My sie wlasnie wybieramy na pizze ze znajomymi! My nadal nikomu nic! Tylko wy wiecie![emoji4] ja w srode robie trzeci a beta i i max w piatek do lekarza! Oczywiscie oddam Wam fotki z pizzy bo to taka metrowa pizza jest! Simka bedzie dobrze!

Do tego siedze w drechu bez stanika z rozmazanym makijażem i z pryszczami na wierzchu ( wylazły ostatni tydzien) no i do tego do kibla wstawać mi sie nie chce a co sopiero do garazu sie zwlec hahaha

Emenems pryszcze ? Będzie dziewczynka! ;)
Tutki smacznego :) uważaj żeby Cię nie zemdliło;) bo znajomi się zdziwią!
Sumka trzymam za Cibie kciuki. Nie forsuj się już i staraj się wypoczac
Aktina zazdroszczę:) jak powiem mężowi to zabroni mi tego bloga czytać:)
Co do ukrywania się to staje się mistrzem. Wczoraj byłam na juwenaliach ze znajomymi. Skakałam i piłam browara beZalkohowego w kubeczku plastikowym :)

Joa - ja ogolnie mam problemy z prysCzami od zawsze wiec zmiany hormonalne jakiekolwiek tak wpływają na mnie ... Miesiaczka jajeczkowanie nerwy ciaza :D całe zycie walczę z pryszczami niestety łącznie z gruba kuraja roaccutane 12 lat temu .... Ehhhh

joa.le to nie mów hehe u nas zawsze tak... ja chcę wszystko zrobić jak najtaniej, pokombinować itp a mój p odwrotnie - raz a dobrze :D ale lubię czasem jego podejście hehe

emenems współczuję. znam ten ból mi też często lubi coś wyskoczyć... I specyfiki różne tez mam za sobą. w LO kiedyś musiałam się do domu zwalniać bo po jednej kuracji tak mnie twarz piekła i była czerwona ze masakra :p na szczęście to nie jakieś duże pryszcze żeby ślady zostawiać itp.. ale zawsze :) teraz mam w miarę spokój od czasu do czasu coś się pojawi, ale małe i szybko znika :)

moja córa padła w ubraniach właśnie zobaczyłam hehe

ImageUploadedByForum BabyBoom1431894084.465553.jpg pysznosci byla

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1431894084.465553.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1431894084.465553.jpg
    52,9 KB · Wyświetleń: 91
reklama
Do góry