reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

Nie no tak tak grillowane jak najbardziej :) i wędzone na ciepło :) tylko jakoś tak miałam obawy ostatnio ma stoisku rybnym bo tak babka motala która makrela wędzona na ciepło a która na zimno ze odpuściłam :p

reklama
U mnie 5:D a wczoraj 25 w ciekniu... U mnie w maju tak jest albo lato albo zima do czerwca sie rozkręci :) nie ty jedna kochana sie zastanawiasz heheheh

To u nas wczoraj lało :) i przedwczoraj tez. dzisiaj cały dzień ładne słoneczko ale zimno, ma być niby ciepło po weekendzie ale coś się nie zapowiada... pamiętam ten maj po roczku Anitki w majówkę było 30 stopni ... a rok wcześniej jak tylko się urodzila pruszyl śnieg hehe zdecydowanie bym wolala ta pierwsza opcje :)

hej dziewczyny :-)

8dpo wykonałam test o czułości 10 i zobaczyłam bladą kreseczkę, dzisiaj natomiast (12dpo) zrobiłam test o czułości 25 i wyszedł negatywny. Już sama nie wiem co mam o tym myśleć. Powtórzę test w środę i liczę, że dołączę do Was na stałe :-)

IMG_5974.jpg

Wy też widzicie tą drugą kreseczkę czy tylko ja mam zwidy? :-)

Załączniki

• IMG_5974.jpg
    IMG_5974.jpg
    10 KB · Wyświetleń: 76
Moja znajoma robiła w Norwegii betę w poniedziałek a wyniki miała dopiero w piątek, tak więc poczekam do środy. Jeśli w środę test wyjdzie pozytywny to super, a jeśli negatywny to trudno :-) to dopiero pierwszy miesiąc starań (z córką udało się za pierwszym razem, więc teraz też po cichu na to liczę)

reklama
Do góry