reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

Tu nie ma bety jest hcg, idziesz do rodzinnego w poniedizalek rano na samo pobranie krwi mowisz ze tylko hcg bez wizyty jak zmusisz baby na recepcji od razu ci zrobią a ja zawzze mowie ze ginekolog kazał robic:D i robia

Robiłam w poniedizalek wyniki miałam w srode, raz tylko czekalam do piatku teraz bo ten czwartek był wolny i sie przesunęło

reklama
A jak mieszkasz w duzym miescie to masz Frürst i tam za 41kr kazde badanie zrobisz od ręki bo to prywatne laboratorium

Mieszkam w małym miasteczku i to całkiem niedaleko Ciebie mianowicie w Øvre Årdal.
Nie lubię pobierania krwi, więc cierpliwie poczekam do środy na sikańca :-)

Hahahaahahahah no jak wolisz :) to kup clearblue ze wskaźnikiem tygodnia

No całkiem niedaleko :) moja mieścina tez do wielkich nie należy :)

Witam Drogie Styczniówki :) Czy mogę nieśmiało dołączyć do waszego grona? :) Jak na razie jestem po sikańcach, go ginka wybiorę się w tym tygodniu tylko nie wiem kiedy, żeby było coś już widać... Jak radzicie?

_Ewelina_ a my widzę, że znamy się z Marcóweczek 2013! Powodzenia więc w sikańcu środowym, obyś zobaczyła to co ja w sobotę: IMG_20150516_071059.jpg

Załączniki

• IMG_20150516_071059.jpg
    IMG_20150516_071059.jpg
    19,2 KB · Wyświetleń: 75
A ja jutro o 16 wizyta u gin. Ale się boje. Właśnie dzisiaj się dowiedziałam ze koleżanką poroniła w 3miesiacu i mnie blady strach oblecial. Oby u giną było co widać.

reklama
Dziewczyny!
Gratuluję dwóch kreseczek :)
Ja jestem styczniową mamą 2015 :) Dokładnie rok temu cieszyłam się z dwóch kreseczek, a dzis koło mnie leży 4-miesięczna córeczka. Życzę aby szybko mijały miesiące i dzieciątka rozwijały się zdrowo :))
Pozdrawiam sentymentalnie :)

Do góry