reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

Tu nie ma bety jest hcg, idziesz do rodzinnego w poniedizalek rano na samo pobranie krwi mowisz ze tylko hcg bez wizyty jak zmusisz baby na recepcji od razu ci zrobią a ja zawzze mowie ze ginekolog kazał robic:D i robia

Robiłam w poniedizalek wyniki miałam w srode, raz tylko czekalam do piatku teraz bo ten czwartek był wolny i sie przesunęło

reklama
A jak mieszkasz w duzym miescie to masz Frürst i tam za 41kr kazde badanie zrobisz od ręki bo to prywatne laboratorium

Mieszkam w małym miasteczku i to całkiem niedaleko Ciebie mianowicie w Øvre Årdal.
Nie lubię pobierania krwi, więc cierpliwie poczekam do środy na sikańca :-)

Hahahaahahahah no jak wolisz :) to kup clearblue ze wskaźnikiem tygodnia

No całkiem niedaleko :) moja mieścina tez do wielkich nie należy :)

Witam Drogie Styczniówki :) Czy mogę nieśmiało dołączyć do waszego grona? :) Jak na razie jestem po sikańcach, go ginka wybiorę się w tym tygodniu tylko nie wiem kiedy, żeby było coś już widać... Jak radzicie?

_Ewelina_ a my widzę, że znamy się z Marcóweczek 2013! Powodzenia więc w sikańcu środowym, obyś zobaczyła to co ja w sobotę: IMG_20150516_071059.jpg

Załączniki

• IMG_20150516_071059.jpg
    IMG_20150516_071059.jpg
    19,2 KB · Wyświetleń: 69
A ja jutro o 16 wizyta u gin. Ale się boje. Właśnie dzisiaj się dowiedziałam ze koleżanką poroniła w 3miesiacu i mnie blady strach oblecial. Oby u giną było co widać.

reklama
Dziewczyny!
Gratuluję dwóch kreseczek :)
Ja jestem styczniową mamą 2015 :) Dokładnie rok temu cieszyłam się z dwóch kreseczek, a dzis koło mnie leży 4-miesięczna córeczka. Życzę aby szybko mijały miesiące i dzieciątka rozwijały się zdrowo :))
Pozdrawiam sentymentalnie :)

Do góry