reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

Super rzeczy tworzysz, pewnie to bardzo pracochłonne jest

wiesz to zależy od zabawki :) i ile i jakie elementy się składaja na nią, ale uspokaja mnie to jak robię :)

patrzcie znalazłam jeszcze w innych kolorach :p mi-C5-9B-C5-82atek-nagroda1.jpg oj będę kombinować :p

Załączniki

• mi-C5-9B-C5-82atek-nagroda1.jpg
    mi-C5-9B-C5-82atek-nagroda1.jpg
    34,9 KB · Wyświetleń: 43
reklama
Kurka schizuję się tym dymem.

A mąż w nocy walnął focha (bo Młoda się obudziła, przyszła do mnie do łóżka i go wywaliła z niego- dopiero się kładł, znowu wpadła w ryk, a ten zamiast próbować ją uspokoić to krzyczy), spał na metrowej kanapie całą noc (dobrze mu tak) a teraz obrażony wielce. No super, cały tydzień miał popołudniówki, więc zero pożytku z niego, a jak ma w końcu wolny weekend to się obraża. Już wolę jak siedzi w pracy

Oj znam to z moim to samo. ZobacYmy jak sie sprawdzi jak dzieci na świecie bedą

Kurka schizuję się tym dymem.

A mąż w nocy walnął focha (bo Młoda się obudziła, przyszła do mnie do łóżka i go wywaliła z niego- dopiero się kładł, znowu wpadła w ryk, a ten zamiast próbować ją uspokoić to krzyczy), spał na metrowej kanapie całą noc (dobrze mu tak) a teraz obrażony wielce. No super, cały tydzień miał popołudniówki, więc zero pożytku z niego, a jak ma w końcu wolny weekend to się obraża. Już wolę jak siedzi w pracy

Zrozum chlopa :) pewnie czuje sie odrzucony

Innabajka- a niech spada :p On ją wkurzy (bo dziecko na pół śpiąco to nie wie o co chodzi), a ja musze później uspokajać :p

jeju ile produkujecie,ale nadrobiłam:tak:
ja we wtorek mam na 9 gina wiec zobaczę czy się potwierdzi chłopak,ktoras pisała o dwóch kalendarzach chińskich tez znalazłam i na jednym wychodzi mi dziewczynka a na drugim chłopak i bądź tu mądra
co do wózka to ja musze obejrzeć dotknąć i zobaczyć jak jeździ bo duzo jest fajnych ale opinie złe ze gondola przechylona lekko i maluszek się zsuwa,chciałam teraz odkupić od dziewczyny ale po opinii zrezygnowałam
jade do mamy potem zajrze

Ja mam taki dziwny ból jakby ciagniecie brzucha w dół ( szczególnie jak się ruszam) Ale żadnego plamienia ani nic , mialyscie takie coś?

Mika 06 - ja krwawiłam po stosunku 25 lipca i wylądowałam w szpitalu na 3 dni. Ale nie leciały mi kawałki tkanki! Brałam Nospę, Duphaston i musiałam leżeć. Potem krwawiłam jeszcze dwa razy bez stosunku już i dali mi jeszcze luteinę. Na razie z dzidzią ok i nie plamię przez ostatnie dni. Ale ja bym poszła na Twoim miejscu do lekarza

Ostatnia edycja:
Hej:) ja pomimo upałów poszłam dzisiaj na jarmark dominikanski bo już się kończy i trochę sobie poszalalam:) oto moje pierwsze zakupy dla dziecka
. ImageUploadedByForum BabyBoom1439644678.574729.jpgImageUploadedByForum BabyBoom1439644695.928134.jpg
Sobie oczywiście tez coś kupiłam - wielka szara chustę w kolorowe kwiaty i szary skórzany pasek:)

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1439644678.574729.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1439644678.574729.jpg
    23,3 KB · Wyświetleń: 82
  • ImageUploadedByForum BabyBoom1439644695.928134.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1439644695.928134.jpg
    34,4 KB · Wyświetleń: 76
reklama
Do góry