reklama
Kurka schizuję się tym dymem.
A mąż w nocy walnął focha (bo Młoda się obudziła, przyszła do mnie do łóżka i go wywaliła z niego- dopiero się kładł, znowu wpadła w ryk, a ten zamiast próbować ją uspokoić to krzyczy), spał na metrowej kanapie całą noc (dobrze mu tak) a teraz obrażony wielce. No super, cały tydzień miał popołudniówki, więc zero pożytku z niego, a jak ma w końcu wolny weekend to się obraża. Już wolę jak siedzi w pracy
Oj znam to z moim to samo. ZobacYmy jak sie sprawdzi jak dzieci na świecie bedą
Innabajka
Fanka BB :)
Kurka schizuję się tym dymem.
A mąż w nocy walnął focha (bo Młoda się obudziła, przyszła do mnie do łóżka i go wywaliła z niego- dopiero się kładł, znowu wpadła w ryk, a ten zamiast próbować ją uspokoić to krzyczy), spał na metrowej kanapie całą noc (dobrze mu tak) a teraz obrażony wielce. No super, cały tydzień miał popołudniówki, więc zero pożytku z niego, a jak ma w końcu wolny weekend to się obraża. Już wolę jak siedzi w pracy
Zrozum chlopa pewnie czuje sie odrzucony
Bubcia501
Patrzcie jakie fajne wózki, ja pewnie tam kupię jakiś
WÓZEK DADA GALMOUR NEW - BabyToys
WÓZEK DADA WATERMELON - BabyToys
WÓZEK DADA GALMOUR NEW - BabyToys
WÓZEK DADA WATERMELON - BabyToys
monii88
jeju ile produkujecie,ale nadrobiłam
ja we wtorek mam na 9 gina wiec zobaczę czy się potwierdzi chłopak,ktoras pisała o dwóch kalendarzach chińskich tez znalazłam i na jednym wychodzi mi dziewczynka a na drugim chłopak i bądź tu mądra
co do wózka to ja musze obejrzeć dotknąć i zobaczyć jak jeździ bo duzo jest fajnych ale opinie złe ze gondola przechylona lekko i maluszek się zsuwa,chciałam teraz odkupić od dziewczyny ale po opinii zrezygnowałam
jade do mamy potem zajrze
ja we wtorek mam na 9 gina wiec zobaczę czy się potwierdzi chłopak,ktoras pisała o dwóch kalendarzach chińskich tez znalazłam i na jednym wychodzi mi dziewczynka a na drugim chłopak i bądź tu mądra
co do wózka to ja musze obejrzeć dotknąć i zobaczyć jak jeździ bo duzo jest fajnych ale opinie złe ze gondola przechylona lekko i maluszek się zsuwa,chciałam teraz odkupić od dziewczyny ale po opinii zrezygnowałam
jade do mamy potem zajrze
Marzenka88
Zaangażowana w BB
Mika 06 - ja krwawiłam po stosunku 25 lipca i wylądowałam w szpitalu na 3 dni. Ale nie leciały mi kawałki tkanki! Brałam Nospę, Duphaston i musiałam leżeć. Potem krwawiłam jeszcze dwa razy bez stosunku już i dali mi jeszcze luteinę. Na razie z dzidzią ok i nie plamię przez ostatnie dni. Ale ja bym poszła na Twoim miejscu do lekarza
Ostatnia edycja:
Joa.Le
Załączniki
reklama
Bubcia501
Hej ja pomimo upałów poszłam dzisiaj na jarmark dominikanski bo już się kończy i trochę sobie poszalalam oto moje pierwsze zakupy dla dziecka
. Zobacz załącznik 705634Zobacz załącznik 705635
Sobie oczywiście tez coś kupiłam - wielka szara chustę w kolorowe kwiaty i szary skórzany pasek
Ale super śliczne rzeczy, ja uwielbiam szare rzeczy, super słodkie i pewnie cieplutkie