reklama
Haha zanim zacznie naparzac to jeszcze trochę minie
No właśnie ja mam zepsuty aparat pojadę do mamy to sobie u niej zmierzę teraz kawę zrobiłam moze mi pomoże
Atam zanim zacznie chodzic juz sie nauczy paru ćwiczen np zamontuje jej drążek nad łóżeczkiem i juz bedzie sie podciągac jak sobie miesnie pleców od maleńkości wyćwiczyć nie bedzie taka łamaga jak mamusia
Wypij spokojnie zobacz lepsze niedoscinienie niz nadciśnienie
Bubcia501
Fanka BB :)
Czesc dziewczyny wstałam i kręci mi sie w głowie masakra jakas jeszcze tak nie miałam dosłownie jak chodzę to potykam sie o własne nogi i lecę na ścianę i to co w pobliżu :/ miała tak któraś?
Ja miałam tak na początku II trymestru , przez kilka dni co wstawalam z łóżka czy z krzesła to całkowicie czarno przed oczami i w głowie się strasznie kręciło, ale ja czytałam że to normalne w II trymestrze
Juti777
Paulinas8 super że wszystko jest ok. I wcale nie obciach. Tylko troska o własne dziecko!
Mycha co u Ciebie? Skończyło się plamienie? Byłaś u lekarza?
Paulettah mnie ostatnio tak w głowie zawirowało. Na szczęście byłam w łazience w pozycji siedzącej... ;-)
Emenems a jak córa nie będzie lubiła ćwiczyć? ;-)
Ja kupiłam wczoraj książeczke dla dzieci - wiersze polskich klasyków. Zamierzam czytać brzuszkowi. Słyszałam że to też działa na rozwój mózgu i po porodzie łatwiej takim czytaniem uspokoić dzidziusia. :-)
Paulettah mnie ostatnio tak w głowie zawirowało. Na szczęście byłam w łazience w pozycji siedzącej... ;-)
Ja kupiłam wczoraj książeczke dla dzieci - wiersze polskich klasyków. Zamierzam czytać brzuszkowi. Słyszałam że to też działa na rozwój mózgu i po porodzie łatwiej takim czytaniem uspokoić dzidziusia. :-)
Bubcia501
Uroczy miś ze skarpetki, wykonany prawie zerowym kosztem - Samouczek
Patrzcie jaki fajny mis, zrobię takiego dla Zosi a wy robicie coś własnoręcznie dla dzidziusia ?
Patrzcie jaki fajny mis, zrobię takiego dla Zosi a wy robicie coś własnoręcznie dla dzidziusia ?
Paulinas8 super że wszystko jest ok. I wcale nie obciach. Tylko troska o własne dziecko!
To znaczy ze nam zarodek w klinice podmienili
reklama
Pyscek, strasznie dziekuje za chec pomocy z suwaczkiem, dwa razy wysylalam wiadomosc do Ciebie ale nie mam w wyslanych i obawiam sie, ze znowu cos robie nie tak. Wiec jak cos prosze o kontakt i pomoc, dziekuje!Witajcie
mnie dziś z rana obudził lekki krwotok z noska :-( .. Piękny mamy dziś dzień - z mężem mamy 5 rocznicę ślubu hihi ... trzeba jakoś za świętować wieczorem