reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

Czesc dziewczyny wstałam i kręci mi sie w głowie masakra jakas jeszcze tak nie miałam dosłownie jak chodzę to potykam sie o własne nogi i lecę na ścianę i to co w pobliżu :/ miała tak któraś?

reklama
Paulettah a mozesz zmierzyć cisnienie ? Bo ja mam niedocisnienie i tak mam czasami.

Jestem na siłowni i nie moge sie doczekac az cora aie urodzi i bedzie z nami naparzac przysiady :D

Haha zanim zacznie naparzac to jeszcze trochę minie :)

No właśnie ja mam zepsuty aparat pojadę do mamy to sobie u niej zmierzę teraz kawę zrobiłam moze mi pomoże

Haha zanim zacznie naparzac to jeszcze trochę minie :)

No właśnie ja mam zepsuty aparat pojadę do mamy to sobie u niej zmierzę teraz kawę zrobiłam moze mi pomoże

Atam :) zanim zacznie chodzic juz sie nauczy paru ćwiczen :D np zamontuje jej drążek nad łóżeczkiem i juz bedzie sie podciągac :D jak sobie miesnie pleców od maleńkości wyćwiczyć nie bedzie taka łamaga jak mamusia :p

Wypij spokojnie zobacz :) lepsze niedoscinienie niz nadciśnienie

Czesc dziewczyny wstałam i kręci mi sie w głowie masakra jakas jeszcze tak nie miałam dosłownie jak chodzę to potykam sie o własne nogi i lecę na ścianę i to co w pobliżu :/ miała tak któraś?

Ja miałam tak na początku II trymestru , przez kilka dni co wstawalam z łóżka czy z krzesła to całkowicie czarno przed oczami i w głowie się strasznie kręciło, ale ja czytałam że to normalne w II trymestrze

Paulinas8 super że wszystko jest ok. I wcale nie obciach. Tylko troska o własne dziecko!

Mycha co u Ciebie? Skończyło się plamienie? Byłaś u lekarza?

Paulettah mnie ostatnio tak w głowie zawirowało. Na szczęście byłam w łazience w pozycji siedzącej... ;-)

Emenems a jak córa nie będzie lubiła ćwiczyć? ;-)
Ja kupiłam wczoraj książeczke dla dzieci - wiersze polskich klasyków. Zamierzam czytać brzuszkowi. Słyszałam że to też działa na rozwój mózgu i po porodzie łatwiej takim czytaniem uspokoić dzidziusia. :-)

Paulinas8 super że wszystko jest ok. I wcale nie obciach. Tylko troska o własne dziecko!

Mycha co u Ciebie? Skończyło się plamienie? Byłaś u lekarza?

Paulettah mnie ostatnio tak w głowie zawirowało. Na szczęście byłam w łazience w pozycji siedzącej... ;-)

Emenems a jak córa nie będzie lubiła ćwiczyć? ;-)
Ja kupiłam wczoraj książeczke dla dzieci - wiersze polskich klasyków. Zamierzam czytać brzuszkowi. Słyszałam że to też działa na rozwój mózgu i po porodzie łatwiej takim czytaniem uspokoić dzidziusia. :-)

To znaczy ze nam zarodek w klinice podmienili :D

reklama
Witajcie :)
mnie dziś z rana obudził lekki krwotok z noska :-( .. Piękny mamy dziś dzień - z mężem mamy 5 rocznicę ślubu :D hihi ... trzeba jakoś za świętować wieczorem :p
Pyscek, strasznie dziekuje za chec pomocy z suwaczkiem, dwa razy wysylalam wiadomosc do Ciebie ale nie mam w wyslanych i obawiam sie, ze znowu cos robie nie tak. Wiec jak cos prosze o kontakt i pomoc, dziekuje!

Do góry