reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

Nie no tak tak grillowane jak najbardziej :) i wędzone na ciepło :) tylko jakoś tak miałam obawy ostatnio ma stoisku rybnym bo tak babka motala która makrela wędzona na ciepło a która na zimno ze odpuściłam :p

reklama
U mnie 5:D a wczoraj 25 w ciekniu... U mnie w maju tak jest albo lato albo zima do czerwca sie rozkręci :) nie ty jedna kochana sie zastanawiasz heheheh

To u nas wczoraj lało :) i przedwczoraj tez. dzisiaj cały dzień ładne słoneczko ale zimno, ma być niby ciepło po weekendzie ale coś się nie zapowiada... pamiętam ten maj po roczku Anitki w majówkę było 30 stopni ... a rok wcześniej jak tylko się urodzila pruszyl śnieg hehe zdecydowanie bym wolala ta pierwsza opcje :)

hej dziewczyny :-)

8dpo wykonałam test o czułości 10 i zobaczyłam bladą kreseczkę, dzisiaj natomiast (12dpo) zrobiłam test o czułości 25 i wyszedł negatywny. Już sama nie wiem co mam o tym myśleć. Powtórzę test w środę i liczę, że dołączę do Was na stałe :-)

IMG_5974.jpg

Wy też widzicie tą drugą kreseczkę czy tylko ja mam zwidy? :-)

Załączniki

• IMG_5974.jpg
    IMG_5974.jpg
    10 KB · Wyświetleń: 71
Moja znajoma robiła w Norwegii betę w poniedziałek a wyniki miała dopiero w piątek, tak więc poczekam do środy. Jeśli w środę test wyjdzie pozytywny to super, a jeśli negatywny to trudno :-) to dopiero pierwszy miesiąc starań (z córką udało się za pierwszym razem, więc teraz też po cichu na to liczę)

reklama
Do góry