reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

No prosze :)
Czyli bedziemy miec same fajne dzieci - spykniemy za pare lat i bedxie Gaia wlosko-polska z Włoch i Jan Ragnar z Norwegii Polak - ciekawe gdzie beda mieszkac - chyba e hong Kongu :D

reklama
Tutti- ale super, będziecie mieli śliczne polsko-włoskie dzieci :)

Emenems- nieźle z korepetytorem

My z M poznaliśmy się na boisku szkolanym, ale w wakacje. Ja byłam na obozie, a w tym czasie moja siostra i przyjaciółka chodziły na boisko do chłopaków, jak wróciłam to i ja dołączyłam i poznałam M. Mieszkał 2 ulice dalej :p Ja miałam 14 lat, M prawie 17 i tak już prawie 11 lat jesteśmy razem. Taka szkolna miłość bo u nas gimnazjum i liceum w jednym budynku były to na korytarzach wciąż razem. Kanapki mi nosił :p

atkina- Anita, ładnie.

Ja mam Polkę, tzn Polę.

O to moja Młoda:
11196333_946478768729599_4344289095464582732_n.jpg

A dla dziewczynki to mam pełno: Sara, Melania, Emma - my mamy francuskie nazwisko więc pasują takie inne :)
Dla chłopca niewiele mi się podoba, ewentualnie Marcel lub Leon

Ale się nie nastawiam, bo przez te 1,5 tygodnia to różnie jeszcze może być

Byliśmy w Muzeum w bibliotece- u nas zawsze są jakieś atrakcje konkursy z okazji Nocy Muzeów, teraz były baloniki dla dzieci, takie te co figurki się robi i wata cukrowa. A do tego można było z dzieckiem zrobić jakieś bransoletki, breloczki. Fajnie, bo zachęcają dzieci do tworzenia, do sztuki :)

Załączniki

• 11196333_946478768729599_4344289095464582732_n.jpg
    11196333_946478768729599_4344289095464582732_n.jpg
    41 KB · Wyświetleń: 85
Matko jaka fajna !!!

Z natury nie widze nic dpacjslnego w dzieciach no ale to naprawdę wyjątkowa pannica !
Jakbym miała takie dxieci miec tez bym sie reprodukowała :D gahaha

No nieskormnie powiem, że nam się Polka udała. Mąż mówi, ze jak nam drugie takie ładne wyjdzie to robi portfolio :p haha

Emenems- mam tak samo, nie potrafie się zachwycać dziećmi i nie wierzę w powiedzenie, ze wszystkie dzieci są ładne- no niestety nie wszystkie :p Ale niektóre są baaardzo urocze.

Hehe noo tez się z tym zgodzę :) może jeszcze jak się nie ma dzieci to wszystkie fajne ale jak się swoje pojawia to człowiek tak się zako****e ze inne schodzą na dalszy plan :p

aktina- oj tak, dla mamy jej dziecko zawsze jest najpiękniejsze :)

P to taka typowa słowianka. Ale zachwycić się potrafię takimi ślicznymi ciemnymi z piwnymi oczami, albo blondaskami :)

reklama
Do góry