reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

bubcia chyba tak moja gin preferuje żeby właśnie w 22 tyg te połowkowe robić :) to po prostu dokładniejsze usg :)

kurcze chyba jakiś magnez musze brać. . co mogę jeść co ma dużo magnezu ? bo czuję juz któryś raz ze cala macica robi mi się sztywna i takie to trochę nieprzyjemne raczej na wypychanie to nie wygląda :(

reklama
Aktina ja jutro zaczynam piąty miesiac i widialam ze od piątego brzuch bedzie rósł sle dzis mam wrażenie ze mi w jeden dzien ... Mam taki duzy i czuje ze jest jakby pełny w srodku - kumasz ...i to nie zatwardzenie :)
Jest taki ciężki , nie wiem jak to wytłumaczyć

Bubcia jak ty anglojęzyczna w takim kraju to Marcepanka pytaj :)

emenems hehe no rośnie rośnie :) ale u mnie to racje twqrdnienie bo czuję przez chwile jak taki hmm twardy i nieprzyjemnie ciągnie a za chwilę ok podobnie miałam w pierwszej ciąży i usiadłam ta nospe brać musze powiedzieć lekarze teraz ale wolałabym zacząć może od magnezu ?

Ostatnia edycja:
Nie, nie ja niemieckojęzycznych :) w Austrii jestem hmm muszę na najbliższej wizycie się dopytać czy to na pewno wszystkie badania:)

Kurka nie wiem co to ... No magnez na pewno nie zaszkodzi tez mysle p nim bo mi powieka lata :D
No ten brzuch to taki mowie ci, z rana jeszcze git ale po południu ? Maskara... Tsk jakby mi ktos cos przyczepił z przodu i nie da sie wciagnac - to normalne tak?
Bo jak wyglada twardnienie brzucha ktore powinno niepokoić ? Masz jakies doświadczenie ?
Bo mnie nie boli tylko taki ciezki

twardnienie To chwilowy taki skurcz i stawianie się, ciągnie i nie przyjemne a zaraz mija i jest ok. a u ciebie rozciąga się pewnie jak za bardzo nie boli to widocznie tak ma być :)

Emenems może to po prostu taki zwykły jak się brzuch robi po całym dniu , od jedzenia i woda się zbiera , u mnie codziennie rano taki normalny a wieczorem jak piłeczka, dopóki nie masz bólu ani olśnienia to chyba ok

No no wlasnie nie boli wogole tylko ciężki :)

No dokaldnie jak piszesz rano super śmigam w pracy az sie pilnuje zeby nie dźwigać ... Bo czasmi szybciej samej chwycić cos niz szukać kogos kto mi cos podniesie ehhh ale wracam do domu zjem i bach ! Pojawia sie on:D

Maz dzis wchodzi do łazienki a js na golasa przed lustrem i mowie ze przyłapał mnie bo stoje i sie w lustro gapie i ogladam i nadziwić sie nie moge hahahaah

Aktina ja jutro zaczynam piąty miesiac i widialam ze od piątego brzuch bedzie rósł sle dzis mam wrażenie ze mi w jeden dzien ... Mam taki duzy i czuje ze jest jakby pełny w srodku - kumasz ...i to nie zatwardzenie :)
Jest taki ciężki , nie wiem jak to wytłumaczyć

Bubcia jak ty anglojęzyczna w takim kraju to Marcepanka pytaj :)

Zobaczysz, brzych teraz z dnia na dzien bedzie wiekszy.. :)

reklama
Do góry