reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

A ja już po urlopie:-(.Było fantastycznie chociaż momentami za gorąco. Teraz przede mną sterta zaległych dokumentów i jakoś ciężko się przez to przebić.A jeszcze te upały które ze sobą przywiozłam;-).wizytę mam dopiero w poniedziałek i mam nadzieje,że wszystko ok.
Kciuki za wizyty dzisiejsze.

reklama
Moja Młoda na szczęście pije, wymiotowała tylko raz, biegunki nie ma, ale ta gorączka nie wiadomo skąd ją nachodzi. No i teraz to już po prostu musimy jak najszybciej wymienić materac, bo zarzygała nam pół łóżka. Z dwojga złego dobrze, ze nasze a nie jej, bo my i tak mieliśmy materac do wymiany
Dzisiaj ma dzień dziecka i lezy na kanapie, bajki i filmy dla dzieci cały dzień ogląda

Emenems- no i dobrze, że tak każą. W sumie gdyby nie ta gorączka nie wiadomo skąd, to też bym przeczekała z nią w domu. Jak nie przejdzie, to jutro znów do lekarza nam kazali przyjść.

A było kilka godzin dobrze i bam, znów temperatura podwyższona. I znów się gorąco robi. Jak tu zbić gorączkę jak za oknem upał niemiłosierny

To ja 14.08 polowkowe !! Na szczescie na 10.30 długo czekac nie bede w tym szpitalu co rodzic bede sobie zobacze ile dojazd :)

Paulettah, Mysiaka, Limonka - to wszystkie czekamy do 17-tego :) Ktoś jeszcze ?? :)

Monii no takie są przynajmniej zalecenia... ale różnie mówią o terminie tego usg.. niby 18-22 tydzień to najlepszy czas ale czytałam ze do 24 tez jest ok wiec moze zdążą Cię jeszcze umówić :)

simka - moze jakas chłodna kąpiel?

Ja o 15 Anite obudziłam zeby się czegos napiła.. bo dwie godizny spała bez picia.. wcisnęłam wn ia troche i juz nie spi, poskakała troche, polezała, je te flipsy i bułeczki, moze się troche zaklei :) :p ALe juz troche żywsza jest.. zobaczymy co bedzie dalej :)

monii88 - wydaje mi się, że to badanie obowiązkowe, w przeciwieństwie do prenatalnych. Więc chyba będziesz musiała pójść :tak:

Też mam wizytę we wtorek, a to już będzie jakoś 18/19 tydz, a zaraz potem na połówkowe. Ale akurat to mnie nie martwi. Nie lubię mieć dłuższych przerw w badaniach, zawsze się denerwuję, czy wszystko ok z małą itd.

Ostatnia edycja:
reklama
Hej dziewczyny, wieki mnie tu nie było, u mnie już 17 tydzień i na szczescievw końcu mam duuzo energii, a co to jest w sumie to usg polowkowe czy jak to się nazywa? Bo ja nie w Polsce i miałam już badania prenatalne a później ok22-24 tc. Organscreening to to jest to samo co te polowkowe? Co na nim się sprawdza? Bo mi nikt nie mówił o takim czymś?

Do góry