reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

Ja wiem że na mnie też przyjdzie czas Ale jakoś się nie boję, to znaczy że dzidzia rośnie:) wiec jakoś mnie te ekstra kilogramy nie przerażają:) juti to super ze już wiesz , też bym chciała już wiedzieć, następna wizyta 13 więc może się dowiem Ale wszyscy mówią za na 100% chłopiec i ja myślę tak samo więc pewnie chlopiec

Ok Bubcia mi wszyscy mówili ze dziewczynki tez myślałam ze dziewczynki a tu boom chłopaki hehe :) wiec nie ma co sie nastawiać :)

reklama
Hej ja tez po wizycie, wszystko w porzadku maluch rosnie jak na drozdzach ;-) cos lata miedzy nozkami, ale jeszcze na pewno nie wiadomo czy to nie pepowina ;-) po za tym lozysko na przedniej scianie, troche nisko, ale to jeszcze za wczesnie zeby mowic o przodujacym, Pani dr kazala sie nie martwic i sprawdzimy za msc czy sie poprawilo :-) noo to chyba tyle :p

Paulettah !

Info for you - w bliźniaczej ciazy 5 kg ekstra sie nabiera czyli w całej około 18 powinnas, duzo lezec i idpoczywc- zajrzyj na fejsa odkop strone pella.pl jej założycielka jest świeża mama bliźniaków i moja kolezanka :) to trenerka i dietetyczka moze xi pomoc w ciazy z dieta :)

Paulettah !

Info for you - w bliźniaczej ciazy 5 kg ekstra sie nabiera czyli w całej około 18 powinnas, duzo lezec i idpoczywc- zajrzyj na fejsa odkop strone pella.pl jej założycielka jest świeża mama bliźniaków i moja kolezanka :) to trenerka i dietetyczka moze xi pomoc w ciazy z dieta :)

Looo dzięki wielkie :D zaraz poszukam.

Ja nie wiem czy mi waga wariuje bo było rano 73 jak chciałam wam zrobić zdjęcie to 70 a teraz 74 :/ ImageUploadedByForum BabyBoom1438800857.659202.jpg

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1438800857.659202.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1438800857.659202.jpg
    25,8 KB · Wyświetleń: 42
Właśnie się dowiedziałam ze moja mama ze mną w ciąży 23 kg przybrała, w następnej z siostra moja 19... Ja w pierwszej 12 a teraz liczę na mniej bo startowalam z wyższą...

Wagi elektroniczne takie sa, musisz sie ważyć o tej samej porze w tym samym miejscu kilka dni z rzedu i bedzie wynik

Właśnie się dowiedziałam ze moja mama ze mną w ciąży 23 kg przybrała, w następnej z siostra moja 19... Ja w pierwszej 12 a teraz liczę na mniej bo startowalam z wyższą...

Mama moja w każdej z trzech 20 kg starsza siostra 22 ale... Moja mama patyk była musiała przytyc zeby utrzymać ona 46 kg albo mniej miała na starcie przy 170 cm

reklama
Do góry