reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

U nas tez upał... A pomyślcie o tych co już są w 8/9 miesiącu, muszą mieć masakrę, znajoma ma termin na 21 sierpnia, umiera...

Nocka średnia bo skądś się nam komarów stado zleciało i polowalam na nie z latarka, w 4 miejsca mnie dziabnely, o Marysi nie wspomnę...

Kciuki za dzisiejsze wizyty i zdrowia dla starszakow

reklama
atkina- może kurczę jakiś wirus krąży? Moja wymiotowała tylko raz, ale teraz znów mówi, że jąbrzuszek boli, zjadła tylko chrupki kukurydziane i wypiła herbatę. A gorączka nie chce spaść za bardzo.

Dziewczyny niestety jelitówka panuje i to w całym kraju. 1,5 tygodnia temu mój mąż miał. I jego brat - lekarz, mówił, że u nich w szpitalu epidemia. Mieszkamy 300 km od siebie. Podobno przez te upały wirus szaleje...

simka, juti, innabajka - w sumie możliwe, takie upały to i wszystkie syfy mają pole do popisu..eehh dobrze ze je i pije po trochu, ale i tak osłabiona lezy :( kupiłam przedchwila elektrolity ale mówi ze troche potem wypije :)

ide wsunąc jakiegos loda :D

simka, juti, innabajka - w sumie możliwe, takie upały to i wszystkie syfy mają pole do popisu..eehh dobrze ze je i pije po trochu, ale i tak osłabiona lezy :( kupiłam przedchwila elektrolity ale mówi ze troche potem wypije :)

ide wsunąc jakiegos loda :D

Świeżo wyciskany sok z jabłek tez jest na tego wirusa

oo to mam świeże swoje jabłka z działki ..

U nas tak każą pic jak ma sie trzydniówke - zadnych lekow tylko woda wysokomietalizowana z cytryna i sola ( elektrolity) i wlasnie sok z wyciskanych jabłek - jak dzownisz ze sraczka sie umawiac do lekarza to pierw przez telefon to ci każą dwa dni pic jak nie przechodzi yo dopiero ba wizyte :)

no i w sumie dobrze, i ja sie na razie do lekarza nie wybieram, bo co on mi wiecej powie oprucz nawadniana, elektrolitów i smecty ? Całe nic :(

reklama
Jesssu dziewczyny, ale produkujecie. Co nadgonię temat, to nowe strony się pojawiają :-) Widzę, że upały nie tylko mi się dają we znaki... Przedwczoraj nie mogłam wyjść z domu, nawet na kilka minut, bo od razu słabo się robiło. A od jutra w Szczecinie ma być jeszcze gorzej, nawet do 40...

Do góry