reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

reklama
To mnie wlasnie martwi, za tydz mam wizyte u lekarza to zobaczymy czy cos przytylam bo cos szybko to leci.... a nie uwazam sie za malo aktywna osobe :p duzo seksu i te sprawy hahah

Dziewczyny ja po badaniu. Dzidzia pięknie rośnie.
Pisałam kiedyś, że od początku mam przeczucie na chłopaka. A lekarz wcześniej mówił że wygląda raczej na dziewczynkę. Juz się zaczynalismy do tej myśli przyzwyczajac, aż tu dziś patrzymy... a między nogami mały siusiak!!! :-D Lekarz powiedział, że na 95% chłopak, a na 100 powinno być widać na połówkowym, jak wszystko już porośnie.

Zatem wygląda na to, że będzie Aleksander. Lub Tymoteusz. Bo te dwa imiona mamy na short liście. :-)

Ja to zamiast śpioszków to teraz zaczynam szukać tanich ciuchow ciazowych!! Mam pare bluZek elastycznych ale kurde :D mam tylko dwie pary spodni musze kupic jeszcze jedne i jakies bluzki ciazowe :D

Ja wiem że na mnie też przyjdzie czas Ale jakoś się nie boję, to znaczy że dzidzia rośnie:) wiec jakoś mnie te ekstra kilogramy nie przerażają:) juti to super ze już wiesz , też bym chciała już wiedzieć, następna wizyta 13 więc może się dowiem Ale wszyscy mówią za na 100% chłopiec i ja myślę tak samo więc pewnie chlopiec

Emenems spokojnie ja pewnie szybka nadgonie bo ostatnio apetyt mam :) więc jem a jeszcze od października będę już na urlopie to w ogóle pójdzie do góry :)

reklama
Do góry