reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

Dziewczyny co do ruchów to wyczytałam w mądrej książce ze ruchy płodu pojawiają się między 14 a 26 tyg. ciąży a zazwyczaj między 18 a 22 tyg. Więc spoko nie panikujmy:)

reklama
Dziewczyny, ja na razie nic nie piszę na bieżąco, bo czytam wasze wpisy od początku. Strasznie tego dużo. Jestem dopiero na 200 stronie z 797 :) Pisałam kilka dni temu, że od 24 do 27 lipca byłam w szpitalu, bo krwawiłam po stosunku. Ale przed chwilą zaczęłam znowu plamić :((( Biorę Duphaston 3 razy dziennie 1 tabletka. Teraz w panice wzięłam dwie tablettki pod rząd. Tak mi źle :(( Troszkę boli mnie brzuch jak na okres. Jutro o 18:00 mam wizytę kontrolną poszpitalną u lekarza. Nie wiem czy czekać tyle? Umrę z nerwów

Ostatnia edycja:
Dziewczyny, ja na razie nic nie piszę na bieżąco, bo czytam wasze wpisy od początku. Strasznie tego dużo. Jestem dopiero na 200 stronie z 797 :) Pisałam kilka dni temu, że od 24 do 27 lipca byłam w szpitalu, bo krwawiłam po okresie. Ale przed chwilą zaczęłam znowu plamić :((( Biorę Duphaston 3 razy dziennie 1 tabletka. Teraz w panice wzięłam dwie tablettki pod rząd. Tak mi źle :(( Troszkę boli mnie brzuch jak na okres. Jutro o 18:00 mam wizytę kontrolną poszpitalną u lekarza. Nie wiem czy czekać tyle? Umrę z nerwów

Ja na twoim miejscu pojechalabym do szpitala

Ale nie bedziesz sobie wyrzucała ze czegos nie zrobiła - pozatym duphaston jest słabszy niz luteina - niech ci dadzą najelepiej lutinusa dopochwowego ma najlepsza wchlanialnosc i to z 3x2 setki

Dokładnie ja tak brałam jak miałam plamienie i po 3 dniach sie skończyło i odpukać nigdy nie wróciło :)

Poleciało tak, że majtki się zabrudziły i jak podtarłam raz to na papierze było, a drugi raz jak podtarłam to nie było już krwi. Zmieniłam bieliznę i na razie czysto. To pewnie przez to, że wczoraj chodziłam po lesie i się zmęczyłam :( Wezmę więc magnez i Nospę. Dzwoniłam do lekarza, tego co jutro mam wizytę o 18:00. On ma gabinet też w domu. Powiedział, że jak mi jeszcze poleci, to mam przyjechać o 20:00, a jak nie to czekać do jutra.... Ostatnio było dużo więcej krwi, ale wtedy był stosunek, a teraz od tygodnia już nie.

reklama
Marzenka ja też bym pojechała. Najwyżej powiedz im że lezysz i mimo to plamisz. Może dobrze by było jakby położyli cie na patologii ciąży na parę dni i poobserwowali.

Do góry