reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

aa jeszcze co do mam :) To moja pod koniec sierpnia kończy 60 lat i myślałam o jakims prezencie, ale kobieta nic nie potrzebuje :D No i nieee wiem, moze macie jakies fajne pomysły? Myslałam o jakims zdjeciu na plótnie wydrukowanym .. rodzice mają troche fajnych z różnych wycieczek.. wiec muszę pomyślec :) Moze Wy macie jakies ciekawe propozycje ??

reklama
Próbuje i leżeć i nic, słodycze i nic, nie mogłam spać w nocy od 3 do 6 ej, jakaś masakra... Chciałam w tygodniu podejść do gin co raz tu u niej byłam i chyba już nie przyjmuje tam...

Boze jakie wy macie piekne meble i pokoje!! My w piatek skrecalismy meble i dzis niedzisle a ja dalej niepokladalam w nich niema sily ani weny :-( a mebelki biale z motywem konika ponny dla malej szafa komoda i lozko ale mala za nic w swiecie niwchxe spac w lozku nowym :♢

Boze jakie wy macie piekne meble i pokoje!! My w piatek skrecalismy meble i dzis niedzisle a ja dalej niepokladalam w nich niema sily ani weny :-( a mebelki biale z motywem konika ponny dla malej szafa komoda i lozko ale mala za nic w swiecie niwchxe spac w lozku nowym :♢

Karola ja mam ładnie psim swedem w jednym pokoju bo on był ładny jak sie wprowadzałam:)tylko meble doorgsnizowlam za to pokoik malucha bedzie malutki na poczatku polaczony z nasza sypialnia pozniej zrobimy działowa ściankę ( koszta nie na raz) wiec poki co bedzie połowa jego :) i wzyStko pod skosem wiec bedzie spora gimnastyka :)

Vivienne - tez myslałam zeby jutro isc .. ginka mówiła zeby w razie czego przychodzic i jak cos to do niej bym poszła bo nie mamy juz w szpitalu oddziału ginekologicznego a czuje jak bym do białegostoku na ip pojechaął to by wysmieli ze przyjechałam ze w 18 tyg ruchów nie czuje ;/ ehh oby jak najszybciej maluszek ci się pokazał :)

Vivienne a Ty już wyraźnie czułaś ruchy? Czy takie bulgotanie delikatne jak ja? I była w tym jakaś regularność?
Pamiętaj, że dzidziuś też czasem śpi sobie. :-) Na pewno wszystko jest ok. Nie denerwuj się.

Wszystkie jesteśmy jeszcze na tak wczesnym etapie, że maluchy mają tam na prawdę mnóstwo miejsca. Moga fikać w każdą stronę i ecale nie muszą dotykać ścian macicy. A przecież to właśnie to czujemy. Nie stresuj się bo urodzisz małego nerwuska, który nie da Ci spać po nocach! ;-)

Aktina a może jakaś wizyta u kosmetyczki dla mamy i fajny zabieg, albo spa, masaż ;-) ja w tamtym roku na 25 rocznice ślubu rodziców wysłałam ich na weekend do hotelu do mrągowa i tam mieli rożne niespodzianki, zabiegi, a jak wrocili była impreza niespodzianka w domu, uwielbiam organizować takie rzeczy!!! Przy jakichkolwiek ogragłych rocznicach jest do tego okazja ;-) na urodziny dla mamy można zrobić jakąś jednodniową przyjemność- jeśli oczywiście lubi takie rzeczy ;-)
Co do rożowego widze, ze mozemy zalozyc antyklub :-) nie znosze od zawsze, jesli bede miala core to rozowe ciuchy i dodatki ogranicza sie do tych ktore dostanie :p w ogole nie wiem jak jak wychowam dziewczynke jak ja spodnicy od sukienki do tej pory nie odrozniam, ludzie zawsze sie smiali, ze mam jedna szafe z moim bratem ;-)
Muzyka- zdecydowanie rap, i reeage, czesto tez rock.
Seriale musze nadrobic w takim razie :-)

reklama
Do góry