reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

aa jeszcze co do mam :) To moja pod koniec sierpnia kończy 60 lat i myślałam o jakims prezencie, ale kobieta nic nie potrzebuje :D No i nieee wiem, moze macie jakies fajne pomysły? Myslałam o jakims zdjeciu na plótnie wydrukowanym .. rodzice mają troche fajnych z różnych wycieczek.. wiec muszę pomyślec :) Moze Wy macie jakies ciekawe propozycje ??

reklama
Próbuje i leżeć i nic, słodycze i nic, nie mogłam spać w nocy od 3 do 6 ej, jakaś masakra... Chciałam w tygodniu podejść do gin co raz tu u niej byłam i chyba już nie przyjmuje tam...

Boze jakie wy macie piekne meble i pokoje!! My w piatek skrecalismy meble i dzis niedzisle a ja dalej niepokladalam w nich niema sily ani weny :-( a mebelki biale z motywem konika ponny dla malej szafa komoda i lozko ale mala za nic w swiecie niwchxe spac w lozku nowym :♢

Boze jakie wy macie piekne meble i pokoje!! My w piatek skrecalismy meble i dzis niedzisle a ja dalej niepokladalam w nich niema sily ani weny :-( a mebelki biale z motywem konika ponny dla malej szafa komoda i lozko ale mala za nic w swiecie niwchxe spac w lozku nowym :♢

Karola ja mam ładnie psim swedem w jednym pokoju bo on był ładny jak sie wprowadzałam:)tylko meble doorgsnizowlam za to pokoik malucha bedzie malutki na poczatku polaczony z nasza sypialnia pozniej zrobimy działowa ściankę ( koszta nie na raz) wiec poki co bedzie połowa jego :) i wzyStko pod skosem wiec bedzie spora gimnastyka :)

Vivienne - tez myslałam zeby jutro isc .. ginka mówiła zeby w razie czego przychodzic i jak cos to do niej bym poszła bo nie mamy juz w szpitalu oddziału ginekologicznego a czuje jak bym do białegostoku na ip pojechaął to by wysmieli ze przyjechałam ze w 18 tyg ruchów nie czuje ;/ ehh oby jak najszybciej maluszek ci się pokazał :)

Vivienne a Ty już wyraźnie czułaś ruchy? Czy takie bulgotanie delikatne jak ja? I była w tym jakaś regularność?
Pamiętaj, że dzidziuś też czasem śpi sobie. :-) Na pewno wszystko jest ok. Nie denerwuj się.

Wszystkie jesteśmy jeszcze na tak wczesnym etapie, że maluchy mają tam na prawdę mnóstwo miejsca. Moga fikać w każdą stronę i ecale nie muszą dotykać ścian macicy. A przecież to właśnie to czujemy. Nie stresuj się bo urodzisz małego nerwuska, który nie da Ci spać po nocach! ;-)

Aktina a może jakaś wizyta u kosmetyczki dla mamy i fajny zabieg, albo spa, masaż ;-) ja w tamtym roku na 25 rocznice ślubu rodziców wysłałam ich na weekend do hotelu do mrągowa i tam mieli rożne niespodzianki, zabiegi, a jak wrocili była impreza niespodzianka w domu, uwielbiam organizować takie rzeczy!!! Przy jakichkolwiek ogragłych rocznicach jest do tego okazja ;-) na urodziny dla mamy można zrobić jakąś jednodniową przyjemność- jeśli oczywiście lubi takie rzeczy ;-)
Co do rożowego widze, ze mozemy zalozyc antyklub :-) nie znosze od zawsze, jesli bede miala core to rozowe ciuchy i dodatki ogranicza sie do tych ktore dostanie :p w ogole nie wiem jak jak wychowam dziewczynke jak ja spodnicy od sukienki do tej pory nie odrozniam, ludzie zawsze sie smiali, ze mam jedna szafe z moim bratem ;-)
Muzyka- zdecydowanie rap, i reeage, czesto tez rock.
Seriale musze nadrobic w takim razie :-)

reklama
Do góry