reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

Paulettah moj narzeczony ma tunele, kolczyk w brwi i w tym takim jezyczku w uchu :) jego mamuska w brwi tez na i w uszach chyba po 4 :) a siostra w nosie i uszach :) i kazdy ma wielki tatuaz na plecach :p

Vivienne ja tez schiza zlapalam.. czulam dzidzie wczesnoej a od jakiegos czasu juz nie :( a wizyta 17

Oj tam już niebo to chodzi sama miałam dready i kolczyk w ustach i nosie ale jak poszłam do pracy to realia wymagały jednak innego wyglądu - taki mamy klimat hehe. A facetów to tez miałam rożnych już sie nie będę rozpisywać :D wiem ze co do fryzur czy kolczyków nie będę miała problemu żeby dziecku pozwolić ale tunele czy tatuaż w wieku np 15 lat moze być dla mnie problemem...

Ja tez nie czuje dzieciaczków i sama sie schizuje przecież byłam tydzień temu na usg i było ok i nie wiem czy sobie wkręcam czy coś jest złe chyba tez sie przjade do szpitala bo coninnego pozostaje..

reklama
green - to nieźle :) mogłabyś przyjsc do mojej córy :) Juz ponad rok temu jak mąz do niej powiedział że ładną ma spódnieczke to ona do niego - tato, to nie spódnica tyko sukienka .. ! miała racje, przedwczoraj z tym samym tekstem wyskoczyła do wujka... zdziwiłam się mega bo nigdy jej na to nie zwracałam uwagi, nie wiem gdzie się nauczyła :D Byłam w szoku hehe :)
A co do rocznic to moze poszaleje za rok, za rok jesienią rodzice będę mieli 40-sta rocznice ślubu :) ale nie wiem czy ich przebije bo na 39, czyli w tym roku jadą na wycieczke zwiedzac sanktuaria europy :D - austria, francja, hiszpania i portugalia :) może być ciezko heh ale moze z siostrami damy rade :)

widze ze juz wstalyscie :p

my dzis do 10 spalismy :)

co do tego ze dziecko bedzie chcialo tunele czy tam kolczyk - najpierw rozmowa, pozniej sie zobaczy. na to moge sie ewentualnie zgodzic, na tatuaz nie, chyba ze po 18 i jak samo na niego uzbiera. nie chce stosowac kar, zakazow bo to calkiem odwrotny skutek przynosi - niestety wiem po sobie bo moja matka to stosowala. a reszte zycie pokaze, ale juz teraz widze ze jestem inna matka dla Oliwiera niz moja dla mnie.

pamietam ile mialam krzyku o dodatkowe kolczyki w uchu mimo ze skonczylam 18lat i za wlasna kase... boze.

dzis chyba pomidorowke ugotuje, ale taki gorac ze sie az nie chce. mielismy jechac na plaze ale moze jak slonce zejdzie pojedziemy bo inaczej to ja zejde. :p

green - to nieźle :) mogłabyś przyjsc do mojej córy :) Juz ponad rok temu jak mąz do niej powiedział że ładną ma spódnieczke to ona do niego - tato, to nie spódnica tyko sukienka .. ! miała racje, przedwczoraj z tym samym tekstem wyskoczyła do wujka... zdziwiłam się mega bo nigdy jej na to nie zwracałam uwagi, nie wiem gdzie się nauczyła :D Byłam w szoku hehe :)
A co do rocznic to moze poszaleje za rok, za rok jesienią rodzice będę mieli 40-sta rocznice ślubu :) ale nie wiem czy ich przebije bo na 39, czyli w tym roku jadą na wycieczke zwiedzac sanktuaria europy :D - austria, francja, hiszpania i portugalia :) może być ciezko heh ale moze z siostrami damy rade :)

Moi tez :) 25 wrzesnia za rok 40 rocznica !

Nie czułam jeszcze takich konkret ruchów, niby nie mam plamien, krwi, nic nie boli, to chyba powinno być dobrze, nie..? Brr , ta niepewność dobija. Jakoś przy Marysi wszystko było łatwiej...

Hej dziewczyny! Jakie ja miałam dzisiaj przygody! Poszłam z siostrąi szwagrem do kościoła i zrobiło mi się tak okropne słabo ze ledwo wyszłam, masakra. Cała msze przesiedzialam bo co chciałam wstać to odrazu słabo i czarno przed oczami. A jak powiedziałam mężowi to skwitowal " widzisz to znak ze nie możesz tam chodzić bo tam się same złe rzeczy dzieją"

reklama
Hej dziewczyny! Jakie ja miałam dzisiaj przygody! Poszłam z siostrąi szwagrem do kościoła i zrobiło mi się tak okropne słabo ze ledwo wyszłam, masakra. Cała msze przesiedzialam bo co chciałam wstać to odrazu słabo i czarno przed oczami. A jak powiedziałam mężowi to skwitowal " widzisz to znak ze nie możesz tam chodzić bo tam się same złe rzeczy dzieją"

Ej jakbym słyszała mojego m :D

Do góry