reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

Piekna!!!
Duzy projekt :)
O jak masz jakies fajne pomysły i techniki ja chętna :)
Chociaz czuje ze przy dziecku hobby teoche upadnie :)

Mi sie bardzo podoba styl skandynawski i sobie wymyśliłam teraz ze chce deski na ścianie po tej stronie łóżka gdzie jest zagłówek ale chyba sama nie dam rady tego ogarnąć :( na salon tez mam już nowy pomysł i korytarz śle to musi jeszcze poczekać :)

A ci do technik to ja w tym nowa - papier ścierny i farba akrylowa ale warstw poszło chyba z 6 :)

reklama
Widzę ze temat pokoikow a ja mam od wczoraj schize ze hej... Nijak nie czuję tego bąbla a w 17 tc to gdzie mógłby się schować... Wizyta za tydzień chyba nie wytrzymam...

Paulettah moj narzeczony ma tunele, kolczyk w brwi i w tym takim jezyczku w uchu :) jego mamuska w brwi tez na i w uszach chyba po 4 :) a siostra w nosie i uszach :) i kazdy ma wielki tatuaz na plecach :p

Vivienne ja tez schiza zlapalam.. czulam dzidzie wczesnoej a od jakiegos czasu juz nie :( a wizyta 17

Mi sie bardzo podoba styl skandynawski i sobie wymyśliłam teraz ze chce deski na ścianie po tej stronie łóżka gdzie jest zagłówek ale chyba sama nie dam rady tego ogarnąć :( na salon tez mam już nowy pomysł i korytarz śle to musi jeszcze poczekać :)

A ci do technik to ja w tym nowa - papier ścierny i farba akrylowa ale warstw poszło chyba z 6 :)

Podesle ci pare pomysłów bo moze obejdzie sie bez desek a bedzie po skandynawsku:)

Mysiaka - ja mam w uchu 9:) tyle ze nie nosze bo bhp w pracy niestety zabrania - na hale produkcyjna bym wejść nie mogła jakbym miała takze obrączek oboje nie nosimy sa jak nowiutkie i tylko jak na urlop jedziemy hahah:)
Za gowniarza miałam nos i brode przekłute ale wyjęłam bo wydaje mi sie ze lepeiej bez wygladam - ale chce zrobic jesCxe w uchu w taki sposob ze to bhp sie nie przyczepi :)

No mama mojego faceta na pewno młodsza od mojej z 20 lat :) prwnie nie ma 50 heheh

Vivienne, Misiaka, też mam takie odczucia, czasem czesciej czuję mlauszka, czasem sałbiej albo wcale.. pocieszam się tym, ze to w sumie jeszcze wczesnie i moze tak byc.. nawet rano raz leze i czuje a innego dnia nie. Wczoraj bylismy na grillu i dostałam piłką taką do nogi w brzuch.. delikatnie, niechcacy leciałą odbiła się od ziemi i nawet nie wiedziałam kiedy trafiął w podbrzusze.. na szcescie nie nie bolało ani nic .. ale skuz był, leżałam dizs rano żeby coś poczyć i nic :( ale wpdłam na pomysł zeby zjesc coś słodkiego, poszłam po wafelki w czekoladzie, poleżałam chwile i kilka kopniaków dostałam więc się uspokoiłam :) Ogólnie to żeby coś poczyć to musze chwilke posiedziec bez ruchu, az maluch chyba bujania nie czuje i wtedy się odzywa :)

Co do pokoju :) u nas bedzien a scianach goracy pisaek :D meble ciemne, łózeczko nie wiem jeszcze jakie .. myslałamo turystycznym zeby było mobilne, ale moze coś zamówie jednak pod kolor mebli :) a po reszcie domu przyniose sobie kondolke po starszej córce.. w sumie tylko na budce ma troche różowego (różowo - szaro - białego) a cała jest czarna, alufelgi ma błyszczące haha to będzie pasowac, miałam sprzedawac ale jak mam dostac 200 czy 300 zł za cały wózek 2 w 1 to nie wiem czy jest sens :) Moze sprzedam dopiero jak maluch z gondolki wyrosnie :) albo oddam za darmo juz wtedy hehe :)

reklama
Vivienne, Mysiaka ja też wczoraj nie czułam tych bulgotań. Ale one u mnie są tak delikatne i nieregularne, że staram się nie schizować. Brzuch dziś już nie boli. Ale mam nauczkę, że muszę na prawdę zwolnić tempo. Bałam się wczoraj, że coś znów się wydarzy...

Emenems, Paulettah ale z Was zdolne bestie!!! Ja umiem skręcać szafki, kłaść tapety itp, ale nigdy nie przerabiałam mebli. Choć mam pomysł na kwietnik na zioła z palet do nowego mieszkania na taras i pewnie wtedy sprawdzę czy umiem.

Ja pokoik dla maluszka chciałabym w kolorach szarości z białymi mebelkami i do tego pastelowe dodatki, które ożywią. Ale to wstępna koncepcja. Niedługo wizyta u architekta bo chcę trochę przebudować nasze nowe mieszkanie.

A do gina na usg idę w środę. Już nie mogę się doczekać. Mam nadzieję, że dzidziuś będzie w dobrej formie, bo chcemy poprosić o filmik z badania ns płycie. W przyszły weekend mamy najazd teściów. Ehhh...

Do góry