reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

reklama
Emenems to my z tej samej ekipy. Ja do tych Twoich kapel, które uwielbiam dodałabym jeszcze Manowar, Nightwish, Nirwanę itp. :-)

Też czarny królował w mojej szafie przez lata. Teraz pojawiają się też kolory. :-)

Ciekawe jak zareagowałabym jak by mi dziecko przyszło x jakimś hip hopem albo Biberem do słuchania... Chyba będę od początku w swoich klimatach chować... ;-)

A dodam ze meble robiłam sama ze starych gratow ... Krzesło czarne było znalezione w miejscu do wyrzucenia :)

To tez z trgo pokoju tez sama robiłam
ImageUploadedByForum BabyBoom1438463316.474177.jpg
Aktualnie koło babci jesCxe kest dziadek i pare innych bibelotów z młodości ;)

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1438463316.474177.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1438463316.474177.jpg
    16,1 KB · Wyświetleń: 64
Emenems to my z tej samej ekipy. Ja do tych Twoich kapel, które uwielbiam dodałabym jeszcze Manowar, Nightwish, Nirwanę itp. :-)

Też czarny królował w mojej szafie przez lata. Teraz pojawiają się też kolory. :-)

Ciekawe jak zareagowałabym jak by mi dziecko przyszło x jakimś hip hopem albo Biberem do słuchania... Chyba będę od początku w swoich klimatach chować... ;-)

Oj powiem ci ze nie ma reguły. Kumpela i starszy brat zapaleńcy iron Maiden a środkowy brachol techno i disco polo :D sami mówią na niego odmieniec i nie maja pojęcia czemu tak sie stało :)

A dodam ze meble robiłam sama ze starych gratow ... Krzesło czarne było znalezione w miejscu do wyrzucenia :)

To tez z trgo pokoju tez sama robiłam
Zobacz załącznik 703752
Aktualnie koło babci jesCxe kest dziadek i pare innych bibelotów z młodości ;)

No i bomba :) wyglada super. Ja po moich zmaganiach z komoda efekt uzyskałam taki ImageUploadedByForum BabyBoom1438463469.088507.jpg

A była taka czarnobrazowa

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1438463469.088507.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1438463469.088507.jpg
    23,3 KB · Wyświetleń: 69

Hahaha ja do tego mowilam mezowi ze jsk urodzi nam sie mały rudy grubasek nie lubiący cwiczyc tylko z pączkiem w reku tez bedxiemy musieli zaakceptować jego inność i uszanować ;)
No jeszcze moge within temptation dorzucic albo children of bodom.. Nirvana klasyk :)
Ja z czarnego nigdy nie wyrosnę raczej .. Kolory uzywam bezpieczne:D

A maz tylko taka mnie zna i raz szlam na kawe z koleżankami i aie ubieram i se mowie " nie na czarno nie na czarno ubierz cos innego" godzine wybierałam - pytam meza " i co?" A on " nie pajacuj" hahahsha padlam :D ubrałam sie na czarno a on " teraz jakos normalnie wygladasz "
Dodam ze on nie ma nic wspólnego z takim rockowym stylem :) a lubi i w 100% zaakceptował te dziwactwa :)

reklama
Do góry