reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

Paulettah spokojnie. To tylko rzecz nabyta. A zdrowie twoje i maluchów ważniejsze.

Emenems Ty zajebista byłaś przed ciążą, więc teraz musisz trochę więcej przybrać. Jakaś sprawiedliwość musi być! ;-)

Limonka dziękuję u mnie ok. Choć dziś się trochę przemęczyłam bo sprawy z nowym mieszkaniem załatwialismy i trochę się boję czy będzie ok. Ale staram się nie panikować.
Co do bajek, to my też niebawem zmienimy repertuar seriali. ;-)

Ja też nie cierpię różu!!! A powiem Wam że ciężko znaleźć ubranka dla dziewczynek bez choćby małej jego wstawki. Przerabiam to od 1,5 roku na naszych chrześnicach.

Moze i tak ale nie zmienia to faktu ze sytuacja wkirwia bo auto mamy nowe sporo na nie oszczędzalismy a tutaj coś takiego można szału dostać...

reklama
Paula niedziwie ci się,tez bym się wkur..łaco do pomyłki płci moja jedna kolezanka miala mieć chłopca a urodziła dziewczynke a druga tak samo jeszcze w dniu porodu miała usg i chłopak a jak urodziła dziewczynke to nie wiedzieli jak maja jej to powiedzieć,ja mam pokój zielony dla syna dopiero co malowaliśmy i jedna ściana w fototapecie cars i firanki chciał scooby doo a teraz ma być również synus wie ulokuje ich na razie razem

Ja myśle żeby pokoik zrobić mniej więcej tak : ImageUploadedByForum BabyBoom1438449868.971616.jpg

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1438449868.971616.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1438449868.971616.jpg
    20,2 KB · Wyświetleń: 87
Ślicznie!!!

Ja zaczynam łapać stresa. Od kilku godzin boli mnie brzuch. Trochę dziś chodziłam załatwiać różne rzeczy i chyba się przeforsowałam. :-(

Hej, hej!
Aktina, gratuluje synka i dobrych wynikow! Nareszcie mozesz odetchnąć:)

Paulina, pytałas wczesniej o pomyłki w określaniu plci, ja znam osobiście 2 przypadki kiedy miała byc dziewczynka a okazało sie, ze jest chłopiec. W druga stronę rzadziej sa pomyłki, chyba, ze u dziewczynki narządy sa opuchnięte i mogą byc mylone z chlopiecymi.
W ogole to za Twoim przykładem, wyciągnęłam z szafy kurtkę zimowa, zeby sprawdzić jej stan i usłyszałam od mojego K następujący tekst: "o juz szykujesz PLANDEKE na zimę?", padlam:D

Juti, Marcepanku jak sie czujecie?

Jesli chodzi o seriale to oglądałam ich kiedys masę, teraz na tapecie jest swinka peppa, ben & Holly no i masza i niedźwiedź... :D

Jesli chodzi o kilogramy to jak z Waszymi facetami? Moj jak byłam w pierwszej ciazy przytył chyba wiecej ode mnie... I to głownie przeze mnie, ciagle miałam jakies zachcianki, zachciało mi coli, ja lyczek, no to on dopilal cały litr itd:)

Moj to wazy 73 :) zje obiad i za pil godziny do kibla hahah watpie zeby przytyl a moglby tak 80 wazyc

reklama
Do góry