reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

72.4-73.4 taka powinnam miec wage ja mam 70.9 i mam sie sk9ntaktowac z lekarzem bo mam lekka niedowage :p hahahahha ja sie pytam gdzie ta niedowaga?!?!? Ja mam jeszcze nadwage :p

No ale to chodzi o kg ciazowe czy prawidłowo wszystko rosnie w srodku - te teoje sprzed nic w ciazy nie zmieniają:D chodzi tu o wielkosc dziecka łożyska objetosc krwi wód ... :)

reklama
Widzę że produkcja już od rana ruszyła :p

My dziś wstaliśmy po 10. Zaraz jem i zbieram się do lekarza, dziecko mnie już wygania bo on chce z tatą się bawić i przeszkadzam - masz Ci los.

Miłego dnia :)

A mnie dzis czeka kupa sprzatania :-( :-( wczoraj przyszly mebelki dla malej i skrecili i teraz syf w domu trzsba posprzatac poukladac w szafach i wgl :-( niemam sil wczoraj tylko poumtwalam polki :-/

JJ musiałabym się zważyć jak nic am juz pusty żołądek bo mnie znowu mdli, dziecko doprowadza mnie do porządku coby je nakarmić :) śniadanie było o 8 wiec juz pora :)

Wczoraj Pisałyście o kolorach dla dzieci, jak ja nienawidzę różu :( bosze a teraz dziewczynka ma być, już ja widzę jak wszyscy jej będą kupować ubranka w różu :( blee, dobrze że są też inne kolory to jest co wybierać nie to ci przy chłopcach :( czaicie ze moje dziecko ma najwięcej białych body bo albo wszystko niebieskie albo nie było innego wyboru :(
Któraś pisała ze jej dziecko pomylili i ze chyba dziewczynka a był chłopak i to na niebiesko ubrany a tu taka pomyłka, ja na jesieni miałam podobnie Olin biała czapeczka (może mój błąd ) i granatowy kuzwa granatowy kombinezon a baba w sklepie do mnie ze ładna dziewczynka, padłam wtedy :( mowie ze to chłopak a ona ale dziecko ma taką delikatną twarz ze jej się wydawało ze to dziewczynka :)

reklama
Ulicha ale tak to jest jakos dziwnie sie przyjęło ze dla dziewczynki tylo róż a dla człopca wszystkie inne hehe nie wiem dlaczego ;/

Do góry