reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

byłam dodatkowo u gina. dobrze że poszłam bo ciśnienie mi wywala, 140/90. idzie się załamać z moimi przypadłościami...

Paulina spokojnie. dzieciaczki czują Twój stres...
Juti nie forsuj się tak, rozłóż sobie w miarę możliwości na kilka dni sprawy.

ja także nie lubię różu. mój Olo ma póki co na niebiesko pokój z jasnymi dodatkami. wiecie że do dziś niektórzy biorą go za dziewczynkę mimo że ubrany jak chłopieć, krótkie włosy itp...

reklama
-to Pani dziecko?
-nie
-a czyje?
-no w połowie męża

xD

dziewczyny a muzycznie kogo lubicie? ja kocham ponad wszystko Adama Lamberta. lubiłam czasem Placebo, Muse, takie ostrzejsze klimaty. o Ich Troje np :p
To ja na pytanie czemu dwie bliźniaczki są rożne jedna blond druga czarna spotkałam sie z odpowiedzią ze to z dwóch rożnych matek hehehe :)

Ojej ja to rożnie bardzo ale generalnie zawsze rock ska i reggae :) strachy na łachy i pidzame kocham od dzieciństwa ckod lao che ale tez np myslovitz czy pendulum czy soad :)

Jeju od wczoraj rana tu nie zaglądałam, a tyle nadrukowałyście :)

Kurczę, ja Maluszka jeszcze nie czuję :( Albo nie wiem, że to on. Martwię się czy tam jest i tyle. Ehh niech już będzie 18 sierpnia

aktina- brdzo się cieszę :) Super wyniki i wieści :) Stres był niepotrzebny ;)

Paulina- ja znam dwa przypadki pomyłki- obie u tego samego, mojego, lekarza :p Moja siostra miała mieć trzeciego syna i całą ciążę jej tak powtarzał, a tu psikus- córka, z kolei jej koleżanka rodziła kilka dni temu i miała mieć trzecią córkę (ale o ciąży dowiedziała się koło 20 tyg dopiero) i też pomyłka- syn. Ale one chyba nie konsultowały z innymi lekarzami. Ja będę jeszcze miała badania na Polnej, to wtedy podpytam o płeć i porównam :p

My mamy pokoik Poli zielono-biało-różowy (elementy tylko różowe), więc jak będzie chłopak to meble też będą pasować. A ściany chce koniecznie kremowe

Seriale? Ja teraz tylko Walking Dead oglądam. Oglądałam pretty Little Liars, ale się wkurzałam, że tak się ciągnie i chyba z ponad pół roku, czy rok już nie oglądałam.

Za różem też nie przepadam, w końcu mój blog nazywa się nie tylko różowo :p Ale musze zaakceptować, bo Polka ma teraz rózową manię. Na szczęście na kupowane ciuszki ja mam wpływ i ma sporo niebieskich, beżowych, białych czy żółtych. Różowe też są, bo czasem danego modelu nie ma w innym kolorze, a czasem coś w lumpie kupię, a mi się w miarę podoba. Ale zdecydowanie w naszej szafie jest kolorowo

-to Pani dziecko?
-nie
-a czyje?
-no w połowie męża

xD

dziewczyny a muzycznie kogo lubicie? ja kocham ponad wszystko Adama Lamberta. lubiłam czasem Placebo, Muse, takie ostrzejsze klimaty. o Ich Troje np :p

Ja to na metalu wychowana jestem terez wracam do rocka klasycznego z lat 70/80 ale swoich ulubieńców mam tych samych metallica kron slipknot disturbed itp itd... W sumie sporo tego jest

Bardo długo ubierałam sie tylko na czarno z 15 lat teraz rożnie ale na pewno nie kolorowo bo jakos zle sie czuje, mam białe czarne i zwykle jeansy czasami jakas koszula s kratę wpadnie - generalnie tak samo od 20 lat tyle ze doszły jakies kolory i garderoba rozsądna czyli do babci na obiad Jahahah

Moja młodość w pigułce
ImageUploadedByForum BabyBoom1438461863.250161.jpg

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1438461863.250161.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1438461863.250161.jpg
    25,9 KB · Wyświetleń: 70
Ostatnia edycja:
reklama
A ja wam powiem ze do różu nic nie mam :) wiadomo jak ktoś wyglada jak landryna to nie ale elementy różowe ni akurat podchodzą sama mam malinowe spodnie i kilka takich koszulek już bardziej fioletu nie lubię jakoś tak mnie razi. No i różowe ściany w pokoju to tez nie bardzo ale akcenty już tak :) róż biel i szarość ładnie wyglądają moim zdaniem w wystroju wnętrz :) np

ImageUploadedByForum BabyBoom1438461894.691727.jpg

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1438461894.691727.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1438461894.691727.jpg
    20,8 KB · Wyświetleń: 65
Do góry