reklama
Emenems ja kiedyś na baby shower kupiłam dziecku atlas i napisałam w dedykacji ze świat na niego czeka, ale nie wiem czy to by pasowało w No
Czemu nie tylko musze ceny sprawdzic hahah
To jej 3 dziecko 3 syn wiec nie wiem jak ew z ciuszkami a moze pieluchhy tez bo to sie zawsze przydaje co nie ?
Hehehehe no masz racje mam tydzien cos obmysle tylko tu mało dzieciowych sklepow niestety
A ja dzis masakra - spalam niby 8h a łeb mi peka niedobrze mi i brzuch pobolewa miesiaczkowo tak lekko - boze ... Nie wysiedze tutaj
A ja dzis masakra - spalam niby 8h a łeb mi peka niedobrze mi i brzuch pobolewa miesiaczkowo tak lekko - boze ... Nie wysiedze tutaj
Vivienne
Marysiowa Mama :) Moderatorka
Bardzo podoba mi się pomysł z atlasem pieluch bym nie chciała, chyba że wielorazowe ale moja córka dostała na chrzest tort pieluch owy oczywiście pampersy kiedy od kilku mies. Była na wielo.
Juti777
Fanka BB :)
Hej. Paulettah i inne dziewczyny, nie kupujcie używanych fotelików!!! Wszystko inne ok. Tylko nie foteliki. Koleżanka byla na takim sxkoleniu o bezpieczeństwie i tam bardzo na to zwracali uwagę. Z zewnątrz taki fotelik może być jak nowy ale jego konstrukcja może być naruszona np. po stłuczce a to jest bardzo niebezpieczne. Już lepiej tańszy ale nowy znaleźć.
Ja dziś wizyta ale bez usg. Ale może zniknie parę zakazów. ;-)
Ja dziś wizyta ale bez usg. Ale może zniknie parę zakazów. ;-)
Vivienne
Paulettah chyba że z pewnego źródła i wiesz ze na bank nie było stluczek itp
reklama
Vivienne
Myślę że tak