reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

Emenems ja kiedyś na baby shower kupiłam dziecku atlas i napisałam w dedykacji ze świat na niego czeka, ale nie wiem czy to by pasowało w No

reklama
Emenems ja kiedyś na baby shower kupiłam dziecku atlas i napisałam w dedykacji ze świat na niego czeka, ale nie wiem czy to by pasowało w No

Czemu nie :) tylko musze ceny sprawdzic hahah
To jej 3 dziecko 3 syn wiec nie wiem jak ew z ciuszkami a moze pieluchhy tez bo to sie zawsze przydaje co nie ?

No Tobie nowe skarpetki i bawełniane gacie tez się zawsze przydadzą ale czy cieszy Cię ich dostawanie? Sam prezent pewnie jest nieistotny byle wywołał uśmiech na twarzy

Hehehehe no masz racje :) mam tydzien cos obmysle tylko tu mało dzieciowych sklepow niestety

A ja dzis masakra - spalam niby 8h a łeb mi peka niedobrze mi i brzuch pobolewa miesiaczkowo tak lekko - boze ... Nie wysiedze tutaj

Bardzo podoba mi się pomysł z atlasem :) pieluch bym nie chciała, chyba że wielorazowe ;) ale moja córka dostała na chrzest tort pieluch owy oczywiście pampersy kiedy od kilku mies. Była na wielo.

Hej. Paulettah i inne dziewczyny, nie kupujcie używanych fotelików!!! Wszystko inne ok. Tylko nie foteliki. Koleżanka byla na takim sxkoleniu o bezpieczeństwie i tam bardzo na to zwracali uwagę. Z zewnątrz taki fotelik może być jak nowy ale jego konstrukcja może być naruszona np. po stłuczce a to jest bardzo niebezpieczne. Już lepiej tańszy ale nowy znaleźć.

Ja dziś wizyta ale bez usg. Ale może zniknie parę zakazów. ;-)

Juti widzisz nie brałam tego pod uwagę. Sam wózek tez mogę kupić po prostu jak widziałam w komplecie to pomyslałam ze to fajny pomysł :) a tu sie jednak okazuje ze nie do końca..

reklama
Do góry