reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

reklama
Nie orientowałem sie jeszcze. Ten wózek to najlepszy wybór bo ma duże pompowane koła i jest bardzo skrętny :) i wagowo tez oki 16kg wiec chyba wniosę na 1 piętro :)

Ja jeszcze o wozku i foteliku nie mysle.. troche pozniej zaczne, jakos na jesien dopiero..

Mam pytanie do tych cierpiacych z powodu bolu glowy.. jak sobie z nim radzicie? Ja juz wymiekam kompletnie. A gin. powiedzial ze to normalne i jak nie przejdzie badz jak beda towarzyszyc wymioty to mam isc do ogolnego

Ja jeszcze o wozku i foteliku nie mysle.. troche pozniej zaczne, jakos na jesien dopiero..

Mam pytanie do tych cierpiacych z powodu bolu glowy.. jak sobie z nim radzicie? Ja juz wymiekam kompletnie. A gin. powiedzial ze to normalne i jak nie przejdzie badz jak beda towarzyszyc wymioty to mam isc do ogolnego

Możesz wziąć apap. Choć ja ostatnio wzięłam nospę bo jako tako też jest na bóle głowy i pomogło. Często jak boli to się kładę i śpię, i przechodzi choć nie zawsze.

Tez sie klade ale nie zawsze mozna.. pozatym caly dzien bym przelezala wtedy-fakt pomysl fajny ale ciezki w realizacji. :)
Pomysle nad tymi plastrami..

Joa.Le- migdały ponoć pomagają i mleko, ale mi mleko raczej potęgowało zgagę

Mnie głowa boli nadal, rano znów kłótnia, bo dopiero co po 6 w końcu porządnie zasnęłam, to po 7 Młoda się obudziła. Wygoniłam ją z mężem na dół i spałam do 10 :p

żabila- a wiesz, ze są bazy montowane na pasy, nie tylko na isofix? My isofixów w aucie nie mamy, więc chyba będe patrzeć właśnie na taką bazę na pasy.

Na ból głowy nie biorę nic, czekam aż przejdzie, czasem spacer pomaga :)

Mamy w planach jechac na termy tarnowskie, chyba można się w wodzie termalnej kąpać w ciąży, co? Na kręgosłup by mi pomogło

reklama
Do góry