reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

reklama
ja miałam przez jakiś czas w domu swoje ubranko do chrztu tez byl z haftowanymi niebieskimi kwiatkami :)

jeszcze coś miałam napisać i nie wiem co :p chyba trzeba spać isc

ImageUploadedByForum BabyBoom1436905876.249725.jpg
Pochmurno ale jasno ( sory za nieumyte okno hahaha )

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1436905876.249725.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1436905876.249725.jpg
    18 KB · Wyświetleń: 46
Atkina powodzenia jutro! Badanie kosztowalo 800€ i wyniki Beda z 7 dni robocZych czyli max w nastepny piatek! I to funkcjonuje tak ze jesli stwierdza jakas anomalie to Cie kieruja i oplacaja na amnipunkcje i wyniki z amnio sa juz po 3 dniach! Ty cos placisz za amnio? Teo badanie ktore zrobilam wykazuja duzo ewentualnych anomalii i plec Oczywiscie na 100% . Dobranoc! Daj Znac Jak sie czujesz jutro!

Dziewczyny dostałam zaproszenie na baby shower kolezanki z pracy w przyszła sobote i mam za mało czasu zeby cos z pl zamówić : co sie daje? Ja nie mam pojecia ....

reklama
Dzień dobry:)
Ja dla dziecka jesCze nic nie mam i narazie nie planuje kupować. Jakoś to dla mnie za wcześnie, moze jestem wyrodna matka bo nie czuje potrzeby:) imion tez jeszcze nie mam:) zacznę się organizować jesienią.
Zawsze mówiłam, ze jak zajdę w ciąże to odrazu na zwolnienie pojde a tu poki co praca i praca (odbiło mi i się spodobało rysowanie na nowo:)
Mam tylko 1 problem - Zgaga! Jak sobie z tym radzicie? Mnie raz maź namówił na wodę z mąka ziemniaczana - masakra.wczoraj piłam siemię lniane ale i tak miałam wrażenie, ze nawet od mycia zębów mam mocniejsza zgagę:(

Do góry