reklama
Tutti_frutti_by-Iga
Fanka BB :)
Atkina powodzenia jutro! Badanie kosztowalo 800€ i wyniki Beda z 7 dni robocZych czyli max w nastepny piatek! I to funkcjonuje tak ze jesli stwierdza jakas anomalie to Cie kieruja i oplacaja na amnipunkcje i wyniki z amnio sa juz po 3 dniach! Ty cos placisz za amnio? Teo badanie ktore zrobilam wykazuja duzo ewentualnych anomalii i plec Oczywiscie na 100% . Dobranoc! Daj Znac Jak sie czujesz jutro!
Vivienne
Marysiowa Mama :) Moderatorka
Wstałam na siku, usnąć nie mogę...
reklama
Joa.Le
Fanka BB :)
Dzień dobry
Ja dla dziecka jesCze nic nie mam i narazie nie planuje kupować. Jakoś to dla mnie za wcześnie, moze jestem wyrodna matka bo nie czuje potrzeby imion tez jeszcze nie mam zacznę się organizować jesienią.
Zawsze mówiłam, ze jak zajdę w ciąże to odrazu na zwolnienie pojde a tu poki co praca i praca (odbiło mi i się spodobało rysowanie na nowo
Mam tylko 1 problem - Zgaga! Jak sobie z tym radzicie? Mnie raz maź namówił na wodę z mąka ziemniaczana - masakra.wczoraj piłam siemię lniane ale i tak miałam wrażenie, ze nawet od mycia zębów mam mocniejsza zgagę
Ja dla dziecka jesCze nic nie mam i narazie nie planuje kupować. Jakoś to dla mnie za wcześnie, moze jestem wyrodna matka bo nie czuje potrzeby imion tez jeszcze nie mam zacznę się organizować jesienią.
Zawsze mówiłam, ze jak zajdę w ciąże to odrazu na zwolnienie pojde a tu poki co praca i praca (odbiło mi i się spodobało rysowanie na nowo
Mam tylko 1 problem - Zgaga! Jak sobie z tym radzicie? Mnie raz maź namówił na wodę z mąka ziemniaczana - masakra.wczoraj piłam siemię lniane ale i tak miałam wrażenie, ze nawet od mycia zębów mam mocniejsza zgagę