reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

A u nas stanęło na romanie albo romie :) a tak poważnie to chyba Andrzej jak chłopak a dziewczynka nie wiemy dalej :) jeśli się okaże że będzie dziewczynka to wtedy pomyślimy; ) mi się podoba tośka ale znając otoczenie to nici z tego :(

reklama
Mój to jest tak uparty ze nie wiem czy sie uda :D Poli pewnie nie chce bo ja Paulina i to go denerwuje a to ze to dwa rożne imiona to chyba zapomniał :D

Jakby miała mieć dziewczynke to byłaby chyba najbardziej rozpuszczona pod słońcem. Tesciowa zawsze chciała córkę a ma 3synow. To wnuczkę chciała a tu drugi wnuk :)

Emenems jak urodzi sie maluch to pozmienia ci się. U nas to ja na macierzyński całym bo ze względów ekonomicznych. Szczególnie ze on często dostaje premie a nie wliczają mu się one potem do podstawy przy wyliczeniach. Ale mi to pasuje choć rzecywiscie człowiek dziczeje jak w domu siedzi. Ją chciałam teraz małego do przedszkola dać i wrócić do pracy ale po przeanalizowaniu wyszło że się nie opłaca bo nie chcieliśmy dużej roznicy wieku.

No ja czy bede w drugiej ciazy czy nie to i tak musze do pracy wrocic ;) ale na szczescie urlop macierzyński sie rozpisuje przed urodzeniem dziecka wiec juz bedzie postanowione ze ja 7 miesięcy :D i nie bedzie innej drogi bo chce chociaz rok w miedzy ciążami popracować hahah

Ja też nie znam jeszcze płci. Ale mam przeczucie na chłopaka. Mąż i większość rodziny też. Tylko moja siostra i jedna kumpla na dziewczynę.
A z tych wszystkich kalendarzy chińskich dziewczynka wychodzi, więc zobaczymy.

Może pod koniec miesiąca pójdę na usg i wtedy da się coś zobaczyć... :-)

To rzeczywiście 40 będziesz miała i z brzuszkiem latała. A nie chciałabym tak szybciej sobie machnac drugiego? Jak to z in vitro jest? Jakiś odstęp musi być między ciazami?

Moja mama miała CC 3 razy. Ja pierwsza a równo po roku i 3dniach urodził sie brat. To był ekspres.

u nas jak ostatnio wymysliłam jakieś imię dla chłopca - to ten w internet i do mnie nieeeeee to nieeee bo hebrajskie pochodzenie ... i weź tu kuźwa rozmawiaj ...
Jak narazie narazie się zgadzamy co do Jana bo po dziadkach :p

Ja też nie znam jeszcze płci. Ale mam przeczucie na chłopaka. Mąż i większość rodziny też. Tylko moja siostra i jedna kumpla na dziewczynę.
A z tych wszystkich kalendarzy chińskich dziewczynka wychodzi, więc zobaczymy.

Może pod koniec miesiąca pójdę na usg i wtedy da się coś zobaczyć... :-)

mi z kalendarzy chińskich też wypada dziewczynka - a ja jakoś na chłopca mam czucie, ale wizyta 3.08 i może się dowiemy jaki lokator /lokatorka mieszka w brzuszku :tak:

To rzeczywiście 40 będziesz miała i z brzuszkiem latała. A nie chciałabym tak szybciej sobie machnac drugiego? Jak to z in vitro jest? Jakiś odstęp musi być między ciazami?

Moja mama miała CC 3 razy. Ja pierwsza a równo po roku i 3dniach urodził sie brat. To był ekspres.

Nie mam pojecia ale chyba szybciej niz rok nie chce bo nie zdaze sie przygotowac ba kolejna ciąże fizycznie :)

reklama
ja tez nieznam jeszcze płci,moze w poniedziałek poznam,przeczuc specjalnie niemam w pierwszej od razu wiedziałam ze chlopak a teraz marzy mi się córcia.Syn chce siostrę i niedopuszcza myśli ze mógłby być brat,mowi ze brat może być ale najpierw siostra heh,a z chińskiego wychodzi mi dziewczynka ale nie wiem czy się tym sugerować bo siostra ma termin na sierpnia tez wychodzi z chińskiego jej dziewczynka a ma mieć chlopka..nie kazdmu się sprawdza
widze ze już kupujecie ja chce pod koniec lipca zacząć żeby ciuszki mieć a potem inne rzeczy zacząć kupować żeby wszystko nie zwaliło się na raz bo to wszystko kosztuje

Do góry