reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

witajcie, jacie ale zapitalacie z tymi postami :p chyba Was nie nadrobię, ostatnie posty o płci - my też jeszcze nie znamy :( ale ja od poczatku ciąży czuję że będzie chłopczyk :tak: zobaczymy czy się moje przeczucie sprawdzi :-)
a co do imion to macie już jakieś wybrane ?

U mnie dla dziewczynek Gabriela i ja chce Pole a Kamil Zuze wiec tu jest wojna :D a do chłopaków maź chce Dawida ja absolutnie nie proponuje Mikołaja Marcela Igora ale jemu nic nie pasuje :D

reklama
Ja też nie znam płci ;)
Dziewczyny wiem, że to nie zdrowe, ale nasmażyłam dziś tyyyyyle pępuchów... :p
Haha oczywiście nie zjadłam wszystkich sama :p
U mnie pada i pada, ale podoba mi się to, nie znoszę upałów ;)

Ja też nie znam płci ;)
Dziewczyny wiem, że to nie zdrowe, ale nasmażyłam dziś tyyyyyle pępuchów... :p
Haha oczywiście nie zjadłam wszystkich sama :p
U mnie pada i pada, ale podoba mi się to, nie znoszę upałów ;)

ja dziś u babci zrobiłam farsz i 115 uszek i ok.50 pierogów :p co do pogody też pada :( a ja przy takiej pogodzie to najchetniej bym przespała cały dzień :(

W ogóle kiedyś to było na odwrót pamiętam, i dziewczynki miały niebieskie rzeczy, ja jeszcze do nie dawna miałam swój kocyk od babci ;-)

Green_parsley no jeszcze tak było z 15 lat temu w niektórych regionach Polski z tymi kolorami ;)

My nadal nie wiemy czy chłopak czy dziewczynka :) ja czuję że będzie chopek, zobaczymy w przyszłym tyg będę robić prenatalne to gin obada co tam jest między nogami :)

reklama
Do góry