reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

reklama
Emenems chętnie pomogę. W końcu niedawno rodziłam i jeszcze dużo pamiętam:-) A wiesz czego się dowiedziałam przed chwilą? Kuzynka męża jest w ciąży. Właśnie z nią rozmawiałam, jest w 5 tygodniu:-) I znów mam z kim przechodzić ciążę:-)

Dziewczyny no wirus jak nic :) Fajnie :)

zabila - bo nie ma komu pracowac :( u nas w firmie tylko ja sie zajmue szukaniem tym łądunków, poza mna sa tylko kierowcy, szef ma tez inne firmy które prowadzi, od 25 lipca cała firma ma miec urlop a do tego czasu musze jakos dociagnąć bo nikogo na te kilak dni nie przyjmie a potem jak mam isc juz na zwolnienie to ma podpisac umowe z jakas inna firma któa bedzie sie naszymi autami zajmowac, ale teraz w sumie do tego 25 to juz bez sensu.. jakos dociagne.. miał w sumie tylko jeden jezdzic ale drugi się uparł ze tez musi do urlopu jezdzic wczesniej nie moze zjechac bo juz ma wszystko ustalone na tamte terminy.. no i takie ogólne pomieszanie z poplataniem :( do tego 25 jakos dociagne chociaz uprzedziłam juz tych co jezdza ze od srody do piatku moge byc nie dyspozycyjna :)

Dziewczyny no wirus jak nic :) Fajnie :)

zabila - bo nie ma komu pracowac :( u nas w firmie tylko ja sie zajmue szukaniem tym łądunków, poza mna sa tylko kierowcy, szef ma tez inne firmy które prowadzi, od 25 lipca cała firma ma miec urlop a do tego czasu musze jakos dociagnąć bo nikogo na te kilak dni nie przyjmie a potem jak mam isc juz na zwolnienie to ma podpisac umowe z jakas inna firma któa bedzie sie naszymi autami zajmowac, ale teraz w sumie do tego 25 to juz bez sensu.. jakos dociagne.. miał w sumie tylko jeden jezdzic ale drugi się uparł ze tez musi do urlopu jezdzic wczesniej nie moze zjechac bo juz ma wszystko ustalone na tamte terminy.. no i takie ogólne pomieszanie z poplataniem :( do tego 25 jakos dociagne chociaz uprzedziłam juz tych co jezdza ze od srody do piatku moge byc nie dyspozycyjna :)

Jak ja cie rozumiem ... Tez teraz sama jestem choć czuje sie swietnie na szczescie ale kolezanka z biura ma urlop 3 tygodnie ale pamietam ten okres kiedy miałam mdlosci i migreny i nikogo nie było nawet szefów ... To sie tak nie da czasmi - trzymaj sie kochana

Dziewczyny jaką macie hemoglobinę ? Bo ja miałam miesiac temu 12.5 teraz 11.2 i lekarz mowi ze "o spadła" ale nic nie mowil wiecej a ja sie zastanawiam czy żelaza nie zaczac brac bo jak mi spadnie mocniej to bedzie potem trudno odbić sie - co myślicie ?

Ja mialam 13,4 a dzis odbieram wyniki to sie okaze czy u mnie tez sie pogorszylo

Ja sie czuje fatalnie, mam twarde bolace podbrzusze. Zaczelo sie wczoraj wieczorem, dzwonilam do lekarza i kazal wziac nospe, bo dziecko prawdopodobnie ulozylo sie poprzecznie i miesnie sa napiete. Nigdzie mam nie jechac, zadnego szpitala

reklama
Kurcze zaczynam sie bać odstawienia luteiny ze jakies bóle sie zaczną ... Jutro juz jedna tableke przez 3 dni a potem juz odstawiam i boje sie teraz cos beda jakies bóle...

Innabajka s da sie dziecko jakos "przekrecic?" W sensie poruszyć czekodka zeby sie ruszyło albo jakis masz ?

Do góry