reklama
Sierpniowa
Fanka BB :)
Emenems chętnie pomogę. W końcu niedawno rodziłam i jeszcze dużo pamiętam:-) A wiesz czego się dowiedziałam przed chwilą? Kuzynka męża jest w ciąży. Właśnie z nią rozmawiałam, jest w 5 tygodniu:-) I znów mam z kim przechodzić ciążę:-)
aktina
Dziewczyny no wirus jak nic Fajnie
zabila - bo nie ma komu pracowac u nas w firmie tylko ja sie zajmue szukaniem tym łądunków, poza mna sa tylko kierowcy, szef ma tez inne firmy które prowadzi, od 25 lipca cała firma ma miec urlop a do tego czasu musze jakos dociagnąć bo nikogo na te kilak dni nie przyjmie a potem jak mam isc juz na zwolnienie to ma podpisac umowe z jakas inna firma któa bedzie sie naszymi autami zajmowac, ale teraz w sumie do tego 25 to juz bez sensu.. jakos dociagne.. miał w sumie tylko jeden jezdzic ale drugi się uparł ze tez musi do urlopu jezdzic wczesniej nie moze zjechac bo juz ma wszystko ustalone na tamte terminy.. no i takie ogólne pomieszanie z poplataniem do tego 25 jakos dociagne chociaz uprzedziłam juz tych co jezdza ze od srody do piatku moge byc nie dyspozycyjna
zabila - bo nie ma komu pracowac u nas w firmie tylko ja sie zajmue szukaniem tym łądunków, poza mna sa tylko kierowcy, szef ma tez inne firmy które prowadzi, od 25 lipca cała firma ma miec urlop a do tego czasu musze jakos dociagnąć bo nikogo na te kilak dni nie przyjmie a potem jak mam isc juz na zwolnienie to ma podpisac umowe z jakas inna firma któa bedzie sie naszymi autami zajmowac, ale teraz w sumie do tego 25 to juz bez sensu.. jakos dociagne.. miał w sumie tylko jeden jezdzic ale drugi się uparł ze tez musi do urlopu jezdzic wczesniej nie moze zjechac bo juz ma wszystko ustalone na tamte terminy.. no i takie ogólne pomieszanie z poplataniem do tego 25 jakos dociagne chociaz uprzedziłam juz tych co jezdza ze od srody do piatku moge byc nie dyspozycyjna
Dziewczyny no wirus jak nic Fajnie
Jak ja cie rozumiem ... Tez teraz sama jestem choć czuje sie swietnie na szczescie ale kolezanka z biura ma urlop 3 tygodnie ale pamietam ten okres kiedy miałam mdlosci i migreny i nikogo nie było nawet szefów ... To sie tak nie da czasmi - trzymaj sie kochana
Innabajka
Dziewczyny jaką macie hemoglobinę ? Bo ja miałam miesiac temu 12.5 teraz 11.2 i lekarz mowi ze "o spadła" ale nic nie mowil wiecej a ja sie zastanawiam czy żelaza nie zaczac brac bo jak mi spadnie mocniej to bedzie potem trudno odbić sie - co myślicie ?
Ja mialam 13,4 a dzis odbieram wyniki to sie okaze czy u mnie tez sie pogorszylo
Innabajka
Ja sie czuje fatalnie, mam twarde bolace podbrzusze. Zaczelo sie wczoraj wieczorem, dzwonilam do lekarza i kazal wziac nospe, bo dziecko prawdopodobnie ulozylo sie poprzecznie i miesnie sa napiete. Nigdzie mam nie jechac, zadnego szpitala
reklama
Kurcze zaczynam sie bać odstawienia luteiny ze jakies bóle sie zaczną ... Jutro juz jedna tableke przez 3 dni a potem juz odstawiam i boje sie teraz cos beda jakies bóle...
Innabajka s da sie dziecko jakos "przekrecic?" W sensie poruszyć czekodka zeby sie ruszyło albo jakis masz ?
Innabajka s da sie dziecko jakos "przekrecic?" W sensie poruszyć czekodka zeby sie ruszyło albo jakis masz ?