reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2025 👶👶

Dziewczyny nie nadrobię teraz wszystkiego... Napiszę co u nas. Lidia urodziła się 22:41 waży 3660 i mierzy 53 cm długości ♥️ W nocy była niespokojna, ale teraz odsypia. Nie mam jeszcze pokarmu 😔 poród się rozkręcał w miarę. Przy rozwarciu na 4 dostałam znieczulenie SZOK. Znieczulenie działało do 9. Później czułam skurcze i parcie było koszmarne. Ale już za nami. Uczymy się siebie♥️ jak patrzę na nią to płaczę , że to taki cud♥️ teraz dziewczyny trzymam kciuki za pozostałe mamusie i dzidziusie♥️ aby wszystko poszło szybko i szczęśliwie ♥️

reklama
Dziewczyny nie nadrobię teraz wszystkiego... Napiszę co u nas. Lidia urodziła się 22:41 waży 3660 i mierzy 53 cm długości ♥️ W nocy była niespokojna, ale teraz odsypia. Nie mam jeszcze pokarmu 😔 poród się rozkręcał w miarę. Przy rozwarciu na 4 dostałam znieczulenie SZOK. Znieczulenie działało do 9. Później czułam skurcze i parcie było koszmarne. Ale już za nami. Uczymy się siebie♥️ jak patrzę na nią to płaczę , że to taki cud♥️ teraz dziewczyny trzymam kciuki za pozostałe mamusie i dzidziusie♥️ aby wszystko poszło szybko i szczęśliwie ♥️
spora dziewusia 😍 dzidziolek to najpiekniejszy widok na swiecie :) odpoczywajcie ☺️

Gratuluję Wam wszystkim 🙂 teraz już zawsze Święta Bożego Narodzenia będą dla Was wyjątkowe 🥰
Chciałam spytać Was (oczywiście tych jeszcze z brzuchami, bo macie więcej czasu 😁) o kwestie ubioru ze szpitala. Mam termin na koniec lutego i chcę powoli kupować wyprawkę i tak sobie myślę czy jakieś body, spodnie i na to kombinezon polarowy i otulacz do fotelika, ale nie ocieplany będzie ok?
Koniec lutego to w zasadzie już początek wiosny i szkoda mi kupować otulacz ocieplany, a zawsze można jeszcze przykryć kocykiem. Dobrze to kombinuje? Syn urodził się w grudniu nie miałam otulacza ale gruby zimowy kombinezon wspominam okropnie.

reklama
Gratuluję Wam wszystkim 🙂 teraz już zawsze Święta Bożego Narodzenia będą dla Was wyjątkowe 🥰
Chciałam spytać Was (oczywiście tych jeszcze z brzuchami, bo macie więcej czasu 😁) o kwestie ubioru ze szpitala. Mam termin na koniec lutego i chcę powoli kupować wyprawkę i tak sobie myślę czy jakieś body, spodnie i na to kombinezon polarowy i otulacz do fotelika, ale nie ocieplany będzie ok?
Koniec lutego to w zasadzie już początek wiosny i szkoda mi kupować otulacz ocieplany, a zawsze można jeszcze przykryć kocykiem. Dobrze to kombinuje? Syn urodził się w grudniu nie miałam otulacza ale gruby zimowy kombinezon wspominam okropnie.
Ja chyba kupię ocieplany, mam termin na początek lutego:) Wydaje mi się, że tak jak chcesz zrobić jest okey. Jeśli dziecko weźmiesz do auta w foteliku i przykryjesz dodatkowo kocykiem to powinno być dobrze:)

Do góry