reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczniowe mamy 2025 👶👶

Dziewczyny nie nadrobię teraz wszystkiego... Napiszę co u nas. Lidia urodziła się 22:41 waży 3660 i mierzy 53 cm długości ♥️ W nocy była niespokojna, ale teraz odsypia. Nie mam jeszcze pokarmu 😔 poród się rozkręcał w miarę. Przy rozwarciu na 4 dostałam znieczulenie SZOK. Znieczulenie działało do 9. Później czułam skurcze i parcie było koszmarne. Ale już za nami. Uczymy się siebie♥️ jak patrzę na nią to płaczę , że to taki cud♥️ teraz dziewczyny trzymam kciuki za pozostałe mamusie i dzidziusie♥️ aby wszystko poszło szybko i szczęśliwie ♥️

reklama
Dziewczyny nie nadrobię teraz wszystkiego... Napiszę co u nas. Lidia urodziła się 22:41 waży 3660 i mierzy 53 cm długości ♥️ W nocy była niespokojna, ale teraz odsypia. Nie mam jeszcze pokarmu 😔 poród się rozkręcał w miarę. Przy rozwarciu na 4 dostałam znieczulenie SZOK. Znieczulenie działało do 9. Później czułam skurcze i parcie było koszmarne. Ale już za nami. Uczymy się siebie♥️ jak patrzę na nią to płaczę , że to taki cud♥️ teraz dziewczyny trzymam kciuki za pozostałe mamusie i dzidziusie♥️ aby wszystko poszło szybko i szczęśliwie ♥️
spora dziewusia 😍 dzidziolek to najpiekniejszy widok na swiecie :) odpoczywajcie ☺️

Gratuluję Wam wszystkim 🙂 teraz już zawsze Święta Bożego Narodzenia będą dla Was wyjątkowe 🥰
Chciałam spytać Was (oczywiście tych jeszcze z brzuchami, bo macie więcej czasu 😁) o kwestie ubioru ze szpitala. Mam termin na koniec lutego i chcę powoli kupować wyprawkę i tak sobie myślę czy jakieś body, spodnie i na to kombinezon polarowy i otulacz do fotelika, ale nie ocieplany będzie ok?
Koniec lutego to w zasadzie już początek wiosny i szkoda mi kupować otulacz ocieplany, a zawsze można jeszcze przykryć kocykiem. Dobrze to kombinuje? Syn urodził się w grudniu nie miałam otulacza ale gruby zimowy kombinezon wspominam okropnie.

reklama
Gratuluję Wam wszystkim 🙂 teraz już zawsze Święta Bożego Narodzenia będą dla Was wyjątkowe 🥰
Chciałam spytać Was (oczywiście tych jeszcze z brzuchami, bo macie więcej czasu 😁) o kwestie ubioru ze szpitala. Mam termin na koniec lutego i chcę powoli kupować wyprawkę i tak sobie myślę czy jakieś body, spodnie i na to kombinezon polarowy i otulacz do fotelika, ale nie ocieplany będzie ok?
Koniec lutego to w zasadzie już początek wiosny i szkoda mi kupować otulacz ocieplany, a zawsze można jeszcze przykryć kocykiem. Dobrze to kombinuje? Syn urodził się w grudniu nie miałam otulacza ale gruby zimowy kombinezon wspominam okropnie.
Ja chyba kupię ocieplany, mam termin na początek lutego:) Wydaje mi się, że tak jak chcesz zrobić jest okey. Jeśli dziecko weźmiesz do auta w foteliku i przykryjesz dodatkowo kocykiem to powinno być dobrze:)

Do góry