hej dziewczyny!
widziałam, ze temat laktatora już się na forum przewijał, więc mimo że do stycznia jeszcze trochę czasu, ale chciałabym Wam polecić świetny produkt renomowanej firmy LOVI. Ja sama pamiętam jak czekałam na przyjście swojego Maleństwa, a moj Synuś już za kilka dni kończy 4 miesiące!!!
Wracając do produktu, który Wam serdecznie polecam to laktator LOVI model PROLACTIS. Jestem ambasadorką karmienia i produkt ten zadowolił mnie w 100 a nawet w 200%.
Cały zestaw zawiera: laktator elektryczny, wygodny, z czytelnym wyświetlaczem, bezboleśnie odciąga pokarm, ma różne moce ssania, które dostosowują się do potrzeb karmiącej mamy. Dla mnie plusem było to, że jest na baterie i na prąd, albo można też ściągnąć pokarm swojemu dziecku ręcznie. Także w eleganckiej torbie zapakowany jest cały zestaw. Plus butelka. Jedynie minus za to, że nie było smoczka, ale to wydatek rzędu 5-6 zł. Polecam Wam smoczek do butelki aktywne ssanie. Nie zaburza karmienia piersią. Ja karmię swojego synka od 2 msc piersią i dokarmiam sztucznym mlekiem.
Także jeszcze raz Wam polecam, na pewno się nie zawiedziecie na tym produkcie