reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

Kurcze zaczynam sie bać odstawienia luteiny ze jakies bóle sie zaczną ... Jutro juz jedna tableke przez 3 dni a potem juz odstawiam i boje sie teraz cos beda jakies bóle...

Innabajka s da sie dziecko jakos "przekrecic?" W sensie poruszyć czekodka zeby sie ruszyło albo jakis masz ?

Samo sie pewnie przekreci :)

reklama
No i mam zagwustkę :( pediatra Olina nie chce mi wypisać zaświadczenia ze karmie, bo ja głupia powiedziałam ze jestem w ciąży :( zjechała mnie jak burego psa ze nawet nie powinnam myśleć o powrocie do pracy, bo jak wrócę to będę około 17 tyg i, i tak za jakiś czas pójdę na zwolnienie ;( no i ten dojazd, że się umęcze takim dojazdem, a mam ok 32 km w jedna stronę :( i nie wiem co robić :( chyba pojadę do firmy i pogadam jak oni to widzą, eh do diupy :(

hej dziewczyny!

widziałam, ze temat laktatora już się na forum przewijał, więc mimo że do stycznia jeszcze trochę czasu, ale chciałabym Wam polecić świetny produkt renomowanej firmy LOVI. Ja sama pamiętam jak czekałam na przyjście swojego Maleństwa, a moj Synuś już za kilka dni kończy 4 miesiące!!!

Wracając do produktu, który Wam serdecznie polecam to laktator LOVI model PROLACTIS. Jestem ambasadorką karmienia i produkt ten zadowolił mnie w 100 a nawet w 200%. :) Cały zestaw zawiera: laktator elektryczny, wygodny, z czytelnym wyświetlaczem, bezboleśnie odciąga pokarm, ma różne moce ssania, które dostosowują się do potrzeb karmiącej mamy. Dla mnie plusem było to, że jest na baterie i na prąd, albo można też ściągnąć pokarm swojemu dziecku ręcznie. Także w eleganckiej torbie zapakowany jest cały zestaw. Plus butelka. Jedynie minus za to, że nie było smoczka, ale to wydatek rzędu 5-6 zł. Polecam Wam smoczek do butelki aktywne ssanie. Nie zaburza karmienia piersią. Ja karmię swojego synka od 2 msc piersią i dokarmiam sztucznym mlekiem.

Także jeszcze raz Wam polecam, na pewno się nie zawiedziecie na tym produkcie:)

reklama
Polka 26, dzięki za reklame :) :p a mozna jakis link do produktu, no i jaka jest mniej wiecej cena?

Patrze ze dzisiaj ogólnie niedobra noc na forum :) JA spałam jak zawsze :p Rano dostałam kilka kopniaków delikatnych :D Faajne :)

Ja myśle ze sie da dziecko "poruszyc" czyms slodkim.. ale to tak do usg :) dobrze ze wpadłyscie na ten wątek musze pamietac zeby nie jesc nic słodkiego dzisiaj bo wolałabym jednak zeby mój maluszek jutro podczas nakłucia nie skakał za bardzo :( ehh

Do góry