reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

No teraz 174 i juz prawie 58... Ja nie wiem jak to sie stało do cholery no.... Po prostu nie wiem ! A nie potrafię sie nie ważyć codziennie .... I codzinnie to widze to mnie skręca az

reklama
a moja waga zawsze wskazuje inaczej niz ta u gina :/ ale generalnie jestem na minusie tak czy inaczej okolo 3 kg. w pierwszej ciazy przytylam okolo 7 kg, po cc bylam lzejsza o prawie 20... moze mi tam co odessali przy okazji ;)

rozmawialam ze swoim lekarzem i po analizie 1 porodu (cc po 3 nieudanych indukcjach, pierwotna adynamia macicy, niedotleniony synek i spadajace tetno po 10h proby SN po ostatniej indukcji) powiedzial ze nawet nie ma mowy o probie SN. dlatego ta kwestia w tych wybranych szpitalach jest wazna dla mnie. naprawde chcialabym SN a wiem ze nic z tego a bilans zyskow i strat nawet nie ma racji bytu - do straty ogrom...

Paulletah czego marudzisz masz bliznieta to musisz miec wiecej ;)

Kalkulator wagi w ciąży - prawidłowa waga w ciąży | Baby online

Z tego wynika ze juz nie moge utyć do konca 16 tygodnia
ImageUploadedByForum BabyBoom1436644716.215926.jpg

Czyli jest szansa i dla mnie - jutro zrobie sobie zdjecie to wam pokaze

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1436644716.215926.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1436644716.215926.jpg
    25,3 KB · Wyświetleń: 51
Ja wg tego twojego kalkulatora wazę 2kg za dużo :DImageUploadedByForum BabyBoom1436645043.410699.jpg

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1436645043.410699.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1436645043.410699.jpg
    15,4 KB · Wyświetleń: 39
Ostatnia edycja:
Ja wg ostatnich pomiarów u gina to ważę nadal 58 kg, czyli zgubiłam gdzieś to kilo, które przybrałam, ale to było 3 tyg temu. A mam 167 cm, więc Emenems, nie narzekaj :p

reklama
Coś ten kalkulator oszukuje :( bo mi wychodzi ze w tym tyg powinnam ważyć juz 57 a mam 55 :( no i na koniec ciąży wychodzi ze będę miała 72 kg, tego jestem ciekawa ;) w poprzedniej spadam z wagi ba 52 i skończyłam na 68, wiec jestem ciekawa :)

Do góry