Vivienne
Marysiowa Mama :) Moderatorka
Ja w pierwszej ciąży dostałam 12 kg ale dzień po porodzie było 18 kg mniej, chyba gratisowa liposukcja przy cc ;p
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Zazdroszcze wam podejścia... Moje zycie zawsze było zdominowane przed wage - psychoza, poki utrzymuje i mam kontrole to jest ok a teraz nie wiem co sie dzieje... Tłuszcz na brzuchu rosnie masakra
Heyka kobiety. Ja to nie wiem skąd wy bierzecie siły.
U mnie tylko spanie ,leżenie i odpoczywanie. Nie wyrabiam z niczym przez to złe samopoczucie. Co do porodu ja rodziłam SN i tak też chce teraz. Mam porównanie do operacji przecinania powłok brzucha i zdecydowanie nie dam się ciąć. CC to operacja i świadomie nigdy w zyciu. Oczywiście jak trzeba to tak ,ale to już zdecydowanie ostateczność. Zresztą wbijania czegokolwiek między kręgi mnie stanowczo odstrasza. Ruchy dzidziusiów są super ale na początku to właśnie coś trudne do zweryfikowania. Dopiero po tygodniu do dwoch mamy większą wprawę w rozpoznawaniu. A im większy dzidziuś to tym lepsze efekty specjalne Wspomnicie moje słowa jak będą wam falować brzuchy
Z racji ze moj ciazowy mózg ma sklerozę to na zapas za wszystkie wizyty &&&&&&
u mnie też jak narazie waga stoi w miejscu ... nic nie tyje ... jakoś tak dziwnie bo zawsze myślałam że jak ciąża to się tyje no ale wszystko przedemną a macie już jakieś zachcianki ?
A cobja mam powiedziec juz mam 6kg na plusie chociaz ostatnio jak sprawdzalam tlek nogi i ramiona w normie za to brzuch mam pewbie jak niektore w 5 miesiacu ale lekarka mowi ze to normalne wiec nie czaje za bardzo
Ja spadłam trochę z wagą i stoję w miejscu więc to cieszy. Ja nie mogę za dużo przytyć. Ale myślę, że po części nie mamy na to wpływu.
Zachcianki.. hmm... faza na pasztet Oprócz tego nektarynki prawie codziennie ;> Ale żebym miała jakieś super zachcianki to nie. Tylko jem jeszcze mniejsze porcje niż przed ciążą ale o wiele częściej.