reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

Heyka kobiety. Ja to nie wiem skąd wy bierzecie siły.
U mnie tylko spanie ,leżenie i odpoczywanie. Nie wyrabiam z niczym przez to złe samopoczucie. Co do porodu ja rodziłam SN i tak też chce teraz. Mam porównanie do operacji przecinania powłok brzucha i zdecydowanie nie dam się ciąć. CC to operacja i świadomie nigdy w zyciu. Oczywiście jak trzeba to tak ,ale to już zdecydowanie ostateczność. Zresztą wbijania czegokolwiek między kręgi mnie stanowczo odstrasza. Ruchy dzidziusiów są super :) ale na początku to właśnie coś trudne do zweryfikowania. Dopiero po tygodniu do dwoch mamy większą wprawę w rozpoznawaniu. A im większy dzidziuś to tym lepsze efekty specjalne :) Wspomnicie moje słowa jak będą wam falować brzuchy ;)

Z racji ze moj ciazowy mózg ma sklerozę to na zapas za wszystkie wizyty &&&&&&

reklama
Heyka kobiety. Ja to nie wiem skąd wy bierzecie siły.
U mnie tylko spanie ,leżenie i odpoczywanie. Nie wyrabiam z niczym przez to złe samopoczucie. Co do porodu ja rodziłam SN i tak też chce teraz. Mam porównanie do operacji przecinania powłok brzucha i zdecydowanie nie dam się ciąć. CC to operacja i świadomie nigdy w zyciu. Oczywiście jak trzeba to tak ,ale to już zdecydowanie ostateczność. Zresztą wbijania czegokolwiek między kręgi mnie stanowczo odstrasza. Ruchy dzidziusiów są super :) ale na początku to właśnie coś trudne do zweryfikowania. Dopiero po tygodniu do dwoch mamy większą wprawę w rozpoznawaniu. A im większy dzidziuś to tym lepsze efekty specjalne :) Wspomnicie moje słowa jak będą wam falować brzuchy ;)

Z racji ze moj ciazowy mózg ma sklerozę to na zapas za wszystkie wizyty &&&&&&

Napewno niedlugo nabierzesz sil:)
Ja dzis po pracy tez padlam i spalam ze dwie godziny

Ja to cały czas mysle o moich kilogramach i plakac mi sie chce - zadna z was tak nie nabiera! A ja stosuje diete i jem słodycza raz w tygodniu, maskara, a juz waze 57.8 a dopiero 14 tydzien az sie boje co dalej !!
Wiem ze o dziecu powinnam myślec ale czasami nie potrafię :(

u mnie też jak narazie waga stoi w miejscu ... nic nie tyje ... jakoś tak dziwnie bo zawsze myślałam że jak ciąża to się tyje no ale wszystko przedemną :p a macie już jakieś zachcianki ? :)

Nie, ja nie mam nic z tych rzeczy a porcje jem praktycznie tskie same jak utrzymywałam wage... Bede miała masakrycznie duzo roboty po ciazy...zazdroszcze simce 8 kg w pierwszej ciazy...jak ty to zrobilas ???

Ja wróciłam z urodzin siostrzeńców, Polka wybawiła się na trampolinie, a ja objadłam tortem i kiełbachą, ale nie z grilla tylko z prawdziwego ogniska- zupełnie inny smak :)

Ja mam jeszcze 10 dni do wizyty, ale bez usg :(

Innabajka- ja to jednak nie, chyba jelita to były.

Emenems- no ja jestem ciekawa ile już mam, bo też ostatnio dużo jem, na słodkie mam fazę :)

Ja to cały czas mysle o moich kilogramach i plakac mi sie chce - zadna z was tak nie nabiera! A ja stosuje diete i jem słodycza raz w tygodniu, maskara, a juz waze 57.8 a dopiero 14 tydzien az sie boje co dalej !!
Wiem ze o dziecu powinnam myślec ale czasami nie potrafię :(

Ja nie mam wagi w domu wiec nie wiem ile teraz waze :D hihihi zwaze sie na nastepnej wizycie u lekarza

Zazdroszcze wam podejścia... Moje zycie zawsze było zdominowane przed wage - psychoza, poki utrzymuje i mam kontrole to jest ok a teraz nie wiem co sie dzieje... Tłuszcz na brzuchu rosnie masakra

reklama
Do góry