reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

reklama
Limonka ja w poniedziałek wizytuje, nie mogę się doczekać, mam nadzieje ze wszystko jest ok ale trochę się boję bo coś mnie pobolewa w podbrzuszu. Choć nie wiem czy nie pęcherz tym razem, ale laboratorium otwarte będzie dopiero we wtorek :/

Ja tez w pon na 14.40 :)
I tez lekko mnie dzis brzuch bolał ale jest ok :)

Masz juz wizyte? Ale fajnie! Ja w poniedzialek podrzucic wyniki z pappa i wtedy mi powie kiedy kolejna wizyta ask mysle na. Poczatku sierpnia, aktina ty juz w środę nasz to badanie? Co u Ciebie? Ile pózniej sie czeka na wynik ? KarolinaE naprawdę zniknęła z formum, przykro

Ćwiczenia robie e domu poki co, siłownia po wekendzie - tak mi sie przestawiło przez przeziębienie.
Ale wyszłam juz z choroby! To najwazniejsze

Ja mam w poniedziałek wizytę.

Bo bliznę to się baczniej sprawdza w drugiej połowie ciąży bo wtedy brzuch mocniej rośnie i się naciaga wszystko.

reklama
Tutti - tak w środę... czekam w sumie z niecierpliwoscia bo chce zeby juz było po wszystkim i zeby szybciej dostac wyniki :) Lekarka mówiła że na wynik czeka sie trzy tygodnie... wiec pewnie do połowy sierpnia bedą ..

u mnie nast wizyta chyba 27, chociaz lekarka mówiła ze jak bedzie trzeba to zeby przyjsc zbadac tetno.. chociaz tak mysle teraz, moze by sobie ten detektor kupic .. moze by przyszedł w srode :)

Do góry