reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

Rany, przespalam caly wieczor, a Wy tyle nabazgralyscie :p
Paulletah pytalas o ples- nic mi jeszcze na ten temat nie powiedziala ;-) trzymam kciuki dzis za Ciebie!
Simka- mialam 3 wizyty do tej pory pryeatne i zawsze usg. Raz bylam po skierowanie na badania u niej w szpitalu to wtedy, aby zbadala ginekologicznie ;-)
Juz Was szukam na fb! Jesli mozna po mailu to moj an-kaw@wp.pl

reklama
Ok pare z was mam, ale z maila mi nie wchodzi takze Martyna Płoszaj Gdańsk ;) i wyslijcie wiadomosc z nickiem :D bo nie ogrne

Hejka. Mi też nie wchodzi z maili. Kilka z Was znalazłam i wysłałam zaproszenia. :-)

Jak ktoś umie ogarnąć tę zamkniętą grupę to byłoby genialnie!!! Zgłaszaj się Mistrzyni Facebooka!!!

Do dziewczyn z Warszawy i okolic!!! Szpital na Madalińskiego organizuje darmowy kurs pierwszej pomocy dla niemowląt. Koleżanka była i gorąco poleca, mówi że mega wartościowe rzeczy! Kurs jest 22.07 od 17 do 20. Liczy się kolejność zgłoszeń a liczba miejsc ograniczona. Mnie wczoraj udało się nas zapisać. Zobaczcie, może jeszcze uda się Wam zarejestrować, bo podobno rewelacyjny jest ten kurs!

Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty! Czekam na dobre wieści!

Ło matkp ja wczoraj tak wcEsnie poszlam spac a wy normalnie tyyyle napisalyscie ze 15 min czytalam :D
Ja tez poprosze namiary na fb i jestem za grupa zamknieta :-) dzis wkoncu poslalam poszlam o 21 a wstalan o 8 masakra :p

Cześć dziewczyny

Wysłałam kilku z Was zaproszenia na fb. Mnie to łatwo poznać - jestem najbrzydsza hahaha - na profilowym mam na ręku czarna bransoletkę. Gdybym kogoś pominęła to dajcie mi znak bo tel mi nie przewija wszystkiego.

A ja pierwsze od miesiąca wymioty. Ech, ciężko jest lekko żyć.

Jeden wieczór człowieka nie ma a wy tak pieczęcie że ciężko nadążyć kto co. Ją nie umiem nikogo znaleźć. Ale wysłałam zaproszenie do zorri.

Mi się wczoraj udało sprzedać fotelik wraz z baza isofix ten 0-13. I teraz czeka nas rzmudna praca szukania innego. A nic mi się nie podoba. Jakąś kolorystyka nijaka w innych fotelika ch. Ale tym razem wcześniej kupie fotelik bo patrzyłam i poprzednio fotelik kupilam 13!!!!! dni przed urodzeniem małego. Tym razem nie zostawie wszystkiego na ostatni moment

Ostatnia edycja:
A ja dzis rozmyslam nad kolorami w pokoju malej bo dzis lub jutro jedziemy kupic farby.
Ja podam swoje namiary na fb bedzie łatwiej :p
Karolina Pałka Bukowno :-)

reklama
Ostatnio polubiłam stronę na fejsie " beka z mamusiek na forach" no i jest beka ale tera sie boje ze ktos kiedys do nas trafi hahahaha

Do góry