reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

U nas z racji 2 pokoi u Ola jest na niebiesko taki standard. Małe planuje przenieść do niego jak zacznie noc ładnie przesypiać.

Kolor też planuje zmienić ale to kiedyś jeszcze nasz pokój czeka malowanie ale to w sierpniu mąż będzie miał urlop, Olo do żłobka wraca i wtedy. W sierpniu też mąż się upiera na jakieś zakupy dla dzieci. Nie wiem co on wymyślił.

Mój artysta Olo wczoraj się wywalil i kolano do krwi i czoło tak samo. Kazał się zanieść do stołu bo nóżka boli... idziemy dzisiaj do mojego endo a ten w ranach wojennych. Już będzie zabawnie...

reklama
My póki co nie robimy jakoś specjalnie pokoju dla dzieci. Paweł ma obecnie pokój w fioletach bo to naszą dawna sypialnia i nie zmieniamy bo nie opłaca się. I tak chcemy się budować a ten dom co teraz mamy to potem wynajmować. Kasy w niego nie opłaca się pakować szczególnie że to stary dom na szlace budowany czyli zero fondamentow. Ale nie narzekam. Lepszy taki własny niż mieszkanie z rodzicami. I uprzedam możliwe ale nie krytykuje tych co mieszkają z rodzicami. Takie czasy że żeby mieć coś tylko swojego to na resztę życia trzeba się zapozyczyc

My mamy mieszkanie komunalne. I też kredyt aby je doprowadzić do stanu użyteczności... ceny wynajmu w Warszawie są kosmiczne... za byle jaki pokój 1200 zł lub I więcej... masakra.

Żabila - moja sis ma dom z rodzicami podzielili na dwa mieskzania i wyszło duzo taniej niz kupowac dwa osobne :) jak mowiez.. Takie czasy ze rozne rozwiązania sie szuka.
Ja poki co nie mam jakos ochoty na urzędzanie ani nic bo nie man pokoju jesCze, czleam az tata przyjedzie we wrześniu i z mezem przeremontuja gore to moze mi sie zachce :D
Okropna matka ze mnie

Ja juz wczoraj zwątpiłam i poszłam spac :) Dzięki za zaproszonka :) Staram się ogarnac kto jest kto i w miare juz wiem :)

Dzisiaj siedzimy w domu z Anitka :) Zaraz na miasto lecimy i do kolezanki oddać jej ksiazki które mi pozyczała :) Fajna pogoda dzisiaj nie za gorąco, tylko musze sie ogarnąc troche :)
Miłęgo dnia :)

Ja juz na slub dojezdzam ImageUploadedByForum BabyBoom1436430699.171040.jpg dzis powiem moim zumbowiczkom bo jeszcE Nie wiedza! Brzuszka Nie widac w tej sukownce. Pozniej Wam wrzuce fotke w calosci milego dnia

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1436430699.171040.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1436430699.171040.jpg
    28 KB · Wyświetleń: 58
jestescie niesamowite, ja jestem za zamknietym forum na fb, jesli ktos ogarnie temat to dajcie znac, jestem chetna

jestescie niesamowite, ja jestem za zamknietym forum na fb, jesli ktos ogarnie temat to dajcie znac, jestem chetna

reklama
Hej Dziewczyny, sprobowalam z tym forum I jest tajne:-) Nie widac czlonkostwa, ale dla bezpieczenstwa nie uzylam w nazwie "mamy" itp., grupa nazywa sie "styczen 2016".

Do góry