reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

To ja sama rodziłam ale nie wiem jak będzie teraz.. czy cesarka czy SN i tak się boje :p poprzednim razem Tez miałam plan żeby sama autem jechać do szpitala jakby nikogo nie było w pobliżu hehe ale w nocy mnie wzięło to mąż był w domu :p

reklama
Mi sie o 3 w nicy zachcialo pic wiec poszlam do szafy w przedpokoju i stoi miliob sokow wod itd. A na ziemi zgrzewka tymbarka wiec sobie kucnelam i wyrwalan z folii jednego tymbarka tak mocno ze mi wody odeszly rownoczesnie :p ahhh potem 15godzin spania na porodowce i wreszcie CC :- D

No ! Mam nadzieje hehehe bede pewnie na łączach całą drogę do szpitala :D chyba ze dowali minus 40 i zasypie wszystkie drogi o bede rodzic w kartce na jakims parkingu hahahaha

reklama
Taaaaa szczegolnie rano mnie wybudza :)
Pytam bo juz mam trzaski .... boli momentami jakbym miala @ ale nie mam oczywiście .... Potem przestaje ....

Dzisiaj duzo się nachodzilam moze dlatego .... hmm ....

Co do porodu ... mi w domu wody odeszły ...po kąpieli chcialam nogi balsamem posmarować a ze nie siegalam to zarzucilam noge na grzejnik ....opuscilam i poszloo ...jakby rura pekla ;-) pojechalam do szpitala mowia ze skurcze sa a mnie nic nie bolalo wiec mysle sobie "super" i tak całą noc lezalam ... potem 2 kroplowki i poszlo ... ;-)

Do góry