reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

Dokladnie 100%platne sr z 12 ostatnich miesiecy. Jak ja bym tak chciala nie jesc ale nie umiem ;-( ;-( ;-( ;-(

reklama
Umiesz umiesz :)

A pozatym nie ma tak ze nie da sie schudnąć -zreszta :) bedziemy po sie wzajemnie motywować i ogarniac !

Po cesarce to za 1.5roku ;-( bo pol roku niby niepowinno sie cwiczyc.... choc ja po 5 miesiacach cwiczylan z chodakowska a pozniej mala podrosla i nie mialan czasu na cwiczenia sprzatanir gotowanie wiec przestalam cwiczyc ;-( ;-( ;-(

Emenems - no mdłości to tak jak dziewczyny piszą... wstałam rano, szykowałam się, malowałam i nagle zrobiło mi się gorąco i panika, co jest grane. No i przejść już nie chciało, dopiero po 15 puściło trochę, teraz jest lepiej ale nadal to nie to co wcześniej.
Jest strasznie bo jestem głodna bardzo a nie chce mi się jeść :p

Saguaro - ciesze się, że mąż już dojrzał :) a plamieniem się nie przejmuj, będzie dobrze! W mojej książce piszą, że wiele kobiet plami w ciąży i rodzą zdrowe dzieci :yes:

Mika - witaj :) gratuluję :)

Emenems- haha padłam z tej kiblowej drogi na spacerze
A kreski pięknie wyraźne :)
Mnie czasem tak boli. Np. teraz jak wróciłam z pracy to pobolewa. Ale u mnie jeszcze blizna po cięciu, więc moze od tego

Ginger- łatwego porodu :)

inis- ooo współczuję, oby szybko przeszło

Mali- zdrówka dla małej

saguaro- fajnie, że z mężem ok. My też musimy małą reorganizację zrobić. Jak będzie druga dziewczynka to pół biedy, a jak chłopiec to już będą schody
Odpoczywaj i się nie martw.

Tutti- 40 stopni, o matko. U nas ledwo 20, a tak bym chciała już ciepełko. Dla mnie idealna temp. to 24 st :)

Mika- witaj i gratulacje. Może być już widać, w zależności kiedy była owu

Joa- nie mam pojęcia co z tym chorobowym i też się zastanawiam

xkarola- to tak jak ja- nie mam motywacji do ćwiczeń. Z rok temu trochę ćwiczyłam, a potem nic

Ja mam do szpitala "dwa kroki", jakieś 2 minuty pieszo :) Pieszo szłam do pierwszego porodu i to jeszcze bez torby, bo nie wierzyłam że rodzę :p Mama musiała mi przynosić :p

Mam nadzieję, że mdłości mnie ominą. W pierwszej ciąży nie miałam w ogóle :) Ale za to taką zgagę w 3 trymestrze, że spać, leżeć, jeść nie mogłam. I zgodnie z zabobonami P urodziła się kudłata :) Nic jej się nie wytarło i teraz ma baaardzo długie włoski

Dziewczyny, czy któraś z Was jest po CC? Bo się trochę obawiam drugiej cesarki :( Wolałabym rodzić naturalnie, ale pewnie nie ma na to szans.

Mąż mi zrobił niespodziankę i kupił urządzenie do robienia koktajli :) Taki kochany. Wspomniałąm tylko ze fajne jak leciałą reklama w tv, a przychodze z pracy i stoi w kuchni :) Już drugi raz mi numer wywinął, bo urządzenie do robienia babeczek też mam :p

Za godzinę lecimy z M do kina na Avengersów, Młoda do babci na noc i mamy czas dla siebie :)

reklama
Byłam w piatek :D ja stara komiksiara jestem ! Nawet mam buty w wonder woman:D

Ty szłaś z buta rodzic a cesarki sie boisz biahahaha padlam kochana :D

Do góry