reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

reklama
Czesc dziewwczyny ☺ niedlugo bedziemy jak "ciezarowki" hahahaha
Emenems -36 godzinne porodyliczy sie od pirwszego lekkiego skurczu lub od momentu odejscia wod i moze niektorzy rodza 36 godzin.
Mali-sok z malin i do lozka zeby cie nir rozlozylo!!

Witam słonecznie :)

Noo 36 godzin to byłby hardcore :) u mnie pierwsze deliaktn skurcze zaczeły się o 23, ale mama mówi idz dzieciaku spac, rano pojedziesz do szpitala ... aha tylko za bardzo nie mogłm usnac.. o 1 byliśmy w szpitalu, o 2 na łóżku, od 3-4 zaczeły się takie bóle ze juzbyło gorąco a o 7 młoda się urodziła :) Potwierdzam, te ostatnie 3 parte to wybawienie juz :)

Ja byłam dzis na pobraniu krwi, wyniki poznam na wizycie :)

Hej dziewczyny  jestem mamą grudniowa 2014, po pierwsze składam wam wszystkim ogromne gratulacje i życzę spokojnych całych 9 miesieecy tego pięknego okresu 

Pisze tutaj ponieważ mam do sprzedania trzy fajne pozycje książkowe.

Cena za całość 110 zł z przesyłką. Można kupić osobno wtedy przesyłka 8 zł. Nasze dziecko 40 zł w oczekiwaniu na dziecko 20 zł (dziennik do wypełniania - jest super, dostałam dwa identyczne w prezencie ) oraz Ciężarówką przez 9 miesięcy ( brzuch boli od wiecznych spazmow śmiechu z autorki ) 20 zł . Zapraszam do kupna. więcej na priv.

Ten dziennik do wypełnienia to jest dokładnie to co kupiłam, to o czym Wam pisałam... Polecam zdecydowanie! :) jest świetny.

Jestem po wizycie. Pecherzyka na razie nie widac. Dostalam luteine. Jak nie pojawi sie miesiaczka to 25 mam kolejna wizyte.
Mali zdaje się że ovu byla później ;-)
A bete robilas?
Jak się czujesz?
We wcześniejszych ciążach tez tak mialas?

Ja się dzisiaj nabiegalam, brzucho bolal jak na @ ale nic ....głowa mi pęka a żołądek to mam w gardle ....

Bete robilam raz. Pozniej juz nie.
Czuje sie ogolnie dobrze (nie liczac bolu gardla). Jestem tylko zmeczona. We wczesniejszych ciazach tak nie mialam. Z synkiem jak robilam test to tez byla blada kreska ale za to beta byla pozniej wysoka. W ogole od pol roku skrocil mi sie cykl do 25-26 dni tez nie wiem dlaczego

Mam nadzieje ze będzie wszystko dobrze ;-) gin nic więcej nie wspomnial?
Masz dobre przeczucia ?

reklama
Nie nic wiecej nie powiedzial. No wlasnie od poczatku mam zle przeczucia. Boje sie czy czasem nie jest to ciaza pozamaciczna.

Do góry