reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

reklama
Czesc dziewwczyny ☺ niedlugo bedziemy jak "ciezarowki" hahahaha
Emenems -36 godzinne porodyliczy sie od pirwszego lekkiego skurczu lub od momentu odejscia wod i moze niektorzy rodza 36 godzin.
Mali-sok z malin i do lozka zeby cie nir rozlozylo!!

Witam słonecznie :)

Noo 36 godzin to byłby hardcore :) u mnie pierwsze deliaktn skurcze zaczeły się o 23, ale mama mówi idz dzieciaku spac, rano pojedziesz do szpitala ... aha tylko za bardzo nie mogłm usnac.. o 1 byliśmy w szpitalu, o 2 na łóżku, od 3-4 zaczeły się takie bóle ze juzbyło gorąco a o 7 młoda się urodziła :) Potwierdzam, te ostatnie 3 parte to wybawienie juz :)

Ja byłam dzis na pobraniu krwi, wyniki poznam na wizycie :)

Hej dziewczyny  jestem mamą grudniowa 2014, po pierwsze składam wam wszystkim ogromne gratulacje i życzę spokojnych całych 9 miesieecy tego pięknego okresu 

Pisze tutaj ponieważ mam do sprzedania trzy fajne pozycje książkowe.

Cena za całość 110 zł z przesyłką. Można kupić osobno wtedy przesyłka 8 zł. Nasze dziecko 40 zł w oczekiwaniu na dziecko 20 zł (dziennik do wypełniania - jest super, dostałam dwa identyczne w prezencie ) oraz Ciężarówką przez 9 miesięcy ( brzuch boli od wiecznych spazmow śmiechu z autorki ) 20 zł . Zapraszam do kupna. więcej na priv.

Ten dziennik do wypełnienia to jest dokładnie to co kupiłam, to o czym Wam pisałam... Polecam zdecydowanie! :) jest świetny.

Jestem po wizycie. Pecherzyka na razie nie widac. Dostalam luteine. Jak nie pojawi sie miesiaczka to 25 mam kolejna wizyte.
Mali zdaje się że ovu byla później ;-)
A bete robilas?
Jak się czujesz?
We wcześniejszych ciążach tez tak mialas?

Ja się dzisiaj nabiegalam, brzucho bolal jak na @ ale nic ....głowa mi pęka a żołądek to mam w gardle ....

Bete robilam raz. Pozniej juz nie.
Czuje sie ogolnie dobrze (nie liczac bolu gardla). Jestem tylko zmeczona. We wczesniejszych ciazach tak nie mialam. Z synkiem jak robilam test to tez byla blada kreska ale za to beta byla pozniej wysoka. W ogole od pol roku skrocil mi sie cykl do 25-26 dni tez nie wiem dlaczego

Mam nadzieje ze będzie wszystko dobrze ;-) gin nic więcej nie wspomnial?
Masz dobre przeczucia ?

reklama
Nie nic wiecej nie powiedzial. No wlasnie od poczatku mam zle przeczucia. Boje sie czy czasem nie jest to ciaza pozamaciczna.

Do góry