reklama
A to ja mam 180
Jakos dziewczyny sobie radzą to i ja poradze hehehe zaczynasz rodzic to jedziesz 2,5 godziny kartka hahaha
Boze poki co nie mysle o tym ale mam wspomnienie jak pracowalalm na stacji benzynowej jak sie karetka zatrzymała z rodząca ciężarna ktora siku musiała ... Matko jaka biedna i obolała oba była - wzięliśmy ja do personalnego bo nam jej sie szkoda zrobiło
Jakos dziewczyny sobie radzą to i ja poradze hehehe zaczynasz rodzic to jedziesz 2,5 godziny kartka hahaha
Boze poki co nie mysle o tym ale mam wspomnienie jak pracowalalm na stacji benzynowej jak sie karetka zatrzymała z rodząca ciężarna ktora siku musiała ... Matko jaka biedna i obolała oba była - wzięliśmy ja do personalnego bo nam jej sie szkoda zrobiło
xkarola
Fanka BB :)
Niezle przezycia na tej stacji mieliscieA to ja mam 180
aktina
no to niexle :d u nas najgodzej ze ten szpital, a w zasadziew dwa, w centrum miasta są .. zalezy odp ory, mozna djechac w 20 minut a mozna w półtora godziny ale zobazymy jak to będzie, może jeszcze ten nasz zostanie - bardzo bym chciała Bo położne są fajne
No moj rodzinny jest poloznikiem dlatego tez wlasnie nie należę do przychodni w mojej miejscowości tylko 20 km dalej sie zapisałam do niego bo to rodzinny położnik to łatwiej jest i podobno dobry.
Ale duzo jesCze przede mna, poki co probuje ogarnac ile bedzie kosztował remont w domu ....
Jestem po pobraniu krwi czekam na lekarza
Ale duzo jesCze przede mna, poki co probuje ogarnac ile bedzie kosztował remont w domu ....
Jestem po pobraniu krwi czekam na lekarza
Mali250393
Anula corka ma 3 latka a syn poltora roku.
Ja jak robilam bete rano to wynik mialam po 14. 10 km musze dojechac.
Ja jak robilam bete rano to wynik mialam po 14. 10 km musze dojechac.
Xkarola ja na gorze tez wlasnie... Dol to inna bajka. Ale u mnie jest tak ze mam gigantyczny przedpokoj bezużyteczny .... I do trgo bez okna, wiec jest ciemno i nic tam nie ma.
Ale boje sie ze koszta beda ogromne bo tu wszystko drogie, sciany co prawda drewniane wiec sie szybko robi ale zawsze to trzeba robic.
Xkarola - prawda jest taka ze dzieci maja inne patrzenie na swiat, ja np super wspominam czasy jak wszystkie mieszkaliśmy w jednym pokoju. Jak miałam 17 lat to moja starsza sis 18 a młodsza 9 i mieszkaliśmy na 47 metrach.
Potem rodzice kupili duzy dom, kazda po pokoju dostała, a ja nie umiałam tak zyc hahahah
Po miesiacu z młodsza połączylysmy siły i spalysmy w jednym a w drugim mialysmy dzienny było bam lepiej razem
Dlatrgo ja teraz przerobie by uzyskać jesCze jeden pokoj a jak bedzie kolejne dziecko to beda razem jako dzieci.
Tak jest super, ja całe zycie byłam trzesidupa i biegałam do starszej do łóżka
Ale boje sie ze koszta beda ogromne bo tu wszystko drogie, sciany co prawda drewniane wiec sie szybko robi ale zawsze to trzeba robic.
Xkarola - prawda jest taka ze dzieci maja inne patrzenie na swiat, ja np super wspominam czasy jak wszystkie mieszkaliśmy w jednym pokoju. Jak miałam 17 lat to moja starsza sis 18 a młodsza 9 i mieszkaliśmy na 47 metrach.
Potem rodzice kupili duzy dom, kazda po pokoju dostała, a ja nie umiałam tak zyc hahahah
Po miesiacu z młodsza połączylysmy siły i spalysmy w jednym a w drugim mialysmy dzienny było bam lepiej razem
Dlatrgo ja teraz przerobie by uzyskać jesCze jeden pokoj a jak bedzie kolejne dziecko to beda razem jako dzieci.
Tak jest super, ja całe zycie byłam trzesidupa i biegałam do starszej do łóżka
reklama
xkarola
Emenems my tez z siostrami jedna rok starsza druga 5 lat mlodsza mieszkalysmy na 50 metrach oczywiscie z rodzicami pozniej z duzego pokoju zrobili nam dwa male zeby kazda miala choc troche prywatnosci ale to sie niesprawdzilo. U mnie tez dzidzie beda w jednym pokoiku niema wyjscia. Jak sie kropeczka urodzi to bedzie u nas w pokoju a jak podrosnie to bedda razem z emilka w jednym ☺☺