reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

w ogole to planuja u mnie ginekologie zamknac ;/ i bede miała 30 km do najblizszego szpitala ;/

reklama
A to ja mam 180 :D
Jakos dziewczyny sobie radzą to i ja poradze hehehe zaczynasz rodzic to jedziesz 2,5 godziny kartka hahaha

Boze :D poki co nie mysle o tym ale mam wspomnienie jak pracowalalm na stacji benzynowej jak sie karetka zatrzymała z rodząca ciężarna ktora siku musiała ... Matko jaka biedna i obolała oba była - wzięliśmy ja do personalnego bo nam jej sie szkoda zrobiło

A to ja mam 180 :D
Jakos dziewczyny sobie radzą to i ja poradze hehehe zaczynasz rodzic to jedziesz 2,5 godziny kartka hahaha

Boze :D poki co nie mysle o tym ale mam wspomnienie jak pracowalalm na stacji benzynowej jak sie karetka zatrzymała z rodząca ciężarna ktora siku musiała ... Matko jaka biedna i obolała oba była - wzięliśmy ja do personalnego bo nam jej sie szkoda zrobiło
Niezle przezycia na tej stacji mieliscie :-D

no to niexle :d u nas najgodzej ze ten szpital, a w zasadziew dwa, w centrum miasta są .. zalezy odp ory, mozna djechac w 20 minut a mozna w półtora godziny :D ale zobazymy jak to będzie, może jeszcze ten nasz zostanie - bardzo bym chciała :) Bo położne są fajne :p

No moj rodzinny jest poloznikiem dlatego tez wlasnie nie należę do przychodni w mojej miejscowości tylko 20 km dalej sie zapisałam do niego :) bo to rodzinny położnik to łatwiej jest i podobno dobry.

Ale duzo jesCze przede mna, poki co probuje ogarnac ile bedzie kosztował remont w domu ....

Jestem po pobraniu krwi czekam na lekarza :)

Xkarola ja na gorze tez wlasnie... Dol to inna bajka. Ale u mnie jest tak ze mam gigantyczny przedpokoj bezużyteczny .... I do trgo bez okna, wiec jest ciemno i nic tam nie ma.
Ale boje sie ze koszta beda ogromne bo tu wszystko drogie, sciany co prawda drewniane wiec sie szybko robi ale zawsze to trzeba robic.

Xkarola - prawda jest taka ze dzieci maja inne patrzenie na swiat, ja np super wspominam czasy jak wszystkie mieszkaliśmy w jednym pokoju. Jak miałam 17 lat to moja starsza sis 18 a młodsza 9 i mieszkaliśmy na 47 metrach.
Potem rodzice kupili duzy dom, kazda po pokoju dostała, a ja nie umiałam tak zyc hahahah
Po miesiacu z młodsza połączylysmy siły i spalysmy w jednym a w drugim mialysmy dzienny :) było bam lepiej razem :D
Dlatrgo ja teraz przerobie by uzyskać jesCze jeden pokoj a jak bedzie kolejne dziecko to beda razem jako dzieci.
Tak jest super, ja całe zycie byłam trzesidupa i biegałam do starszej do łóżka :D

reklama
Emenems my tez z siostrami jedna rok starsza druga 5 lat mlodsza mieszkalysmy na 50 metrach oczywiscie z rodzicami pozniej z duzego pokoju zrobili nam dwa male zeby kazda miala choc troche prywatnosci ale to sie niesprawdzilo. U mnie tez dzidzie beda w jednym pokoiku niema wyjscia. Jak sie kropeczka urodzi to bedzie u nas w pokoju a jak podrosnie to bedda razem z emilka w jednym ☺☺

Do góry