reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

w ogole to planuja u mnie ginekologie zamknac ;/ i bede miała 30 km do najblizszego szpitala ;/

reklama
A to ja mam 180 :D
Jakos dziewczyny sobie radzą to i ja poradze hehehe zaczynasz rodzic to jedziesz 2,5 godziny kartka hahaha

Boze :D poki co nie mysle o tym ale mam wspomnienie jak pracowalalm na stacji benzynowej jak sie karetka zatrzymała z rodząca ciężarna ktora siku musiała ... Matko jaka biedna i obolała oba była - wzięliśmy ja do personalnego bo nam jej sie szkoda zrobiło

A to ja mam 180 :D
Jakos dziewczyny sobie radzą to i ja poradze hehehe zaczynasz rodzic to jedziesz 2,5 godziny kartka hahaha

Boze :D poki co nie mysle o tym ale mam wspomnienie jak pracowalalm na stacji benzynowej jak sie karetka zatrzymała z rodząca ciężarna ktora siku musiała ... Matko jaka biedna i obolała oba była - wzięliśmy ja do personalnego bo nam jej sie szkoda zrobiło
Niezle przezycia na tej stacji mieliscie :-D

no to niexle :d u nas najgodzej ze ten szpital, a w zasadziew dwa, w centrum miasta są .. zalezy odp ory, mozna djechac w 20 minut a mozna w półtora godziny :D ale zobazymy jak to będzie, może jeszcze ten nasz zostanie - bardzo bym chciała :) Bo położne są fajne :p

No moj rodzinny jest poloznikiem dlatego tez wlasnie nie należę do przychodni w mojej miejscowości tylko 20 km dalej sie zapisałam do niego :) bo to rodzinny położnik to łatwiej jest i podobno dobry.

Ale duzo jesCze przede mna, poki co probuje ogarnac ile bedzie kosztował remont w domu ....

Jestem po pobraniu krwi czekam na lekarza :)

Xkarola ja na gorze tez wlasnie... Dol to inna bajka. Ale u mnie jest tak ze mam gigantyczny przedpokoj bezużyteczny .... I do trgo bez okna, wiec jest ciemno i nic tam nie ma.
Ale boje sie ze koszta beda ogromne bo tu wszystko drogie, sciany co prawda drewniane wiec sie szybko robi ale zawsze to trzeba robic.

Xkarola - prawda jest taka ze dzieci maja inne patrzenie na swiat, ja np super wspominam czasy jak wszystkie mieszkaliśmy w jednym pokoju. Jak miałam 17 lat to moja starsza sis 18 a młodsza 9 i mieszkaliśmy na 47 metrach.
Potem rodzice kupili duzy dom, kazda po pokoju dostała, a ja nie umiałam tak zyc hahahah
Po miesiacu z młodsza połączylysmy siły i spalysmy w jednym a w drugim mialysmy dzienny :) było bam lepiej razem :D
Dlatrgo ja teraz przerobie by uzyskać jesCze jeden pokoj a jak bedzie kolejne dziecko to beda razem jako dzieci.
Tak jest super, ja całe zycie byłam trzesidupa i biegałam do starszej do łóżka :D

reklama
Emenems my tez z siostrami jedna rok starsza druga 5 lat mlodsza mieszkalysmy na 50 metrach oczywiscie z rodzicami pozniej z duzego pokoju zrobili nam dwa male zeby kazda miala choc troche prywatnosci ale to sie niesprawdzilo. U mnie tez dzidzie beda w jednym pokoiku niema wyjscia. Jak sie kropeczka urodzi to bedzie u nas w pokoju a jak podrosnie to bedda razem z emilka w jednym ☺☺

Do góry