reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

reklama
Witam

Kochane kciuki za dzisiejsze wizyty:)&&&&&&&&&&

Ja genetyczne mam 13 lipca wiec troche jeszcze musze poczekac, mam zlecone badania ktore zrobie w tym tyg...troche ich jest ale co tam...

Pare stron mialam do nadrobienia;/ i juz nawet niewiem komu co:)

Piekne brzucholki:)
Ja swoim pozniej sie pochwale:)

Ja z ciazowych rzeczy to mam 2 pary spodenek , bluzke czarna, i sukienke czarna, kupilam sobie na firmowej wyprzedazy:) napewno kupie sobie jakies jeansy w H&M bo juz raz mialam, w sumie mam jeszcze ale po mnie poszly do paru osob i w kroku sie przetarly;/ ale po domu jak najbardziej:)
a oto link do kurtki ktora kupilam:) hm.jpg

Iwix ja rowniez corce niemowie, poczekamy jeszcze troche, ostatnio za wczesnie powiedzielismy i pozniej przezywala...
super wakacje:)

Załączniki

• hm.jpg
    hm.jpg
    12,9 KB · Wyświetleń: 49
Vievienne ja powiedzialam ze niemoge jej nosic bo chora jestem i tyle;-)

Iga wiesz ile dalam za te kurtke w H&M ? 33zl hehe, a teraz regularna cena to chyba 149 zl! Szok;-)
Zajrzyjcie sobie sa tam tez inne ciuchy ciazowe na wyprzedazy.
Ja kupilam czarny kolor bo on byl przeceniony.
kochana jak wejde na kompa to przesle link;-)

Co do pobierania krwi to ja bym się tak nie burzyła na pobieranie z żyły. Z palca wyniki są mniej miarodajne. Poza tym z żyły nie trzeba uciskać i tak naprawdę dobrze wykonane pobranie z żyły jest mniej bolesne dla dziecka. Tylko z tym wykonaniem bywa różnie, bo u takich dzieciaczków ciężko namierzyć żyłę.
Ostatnio jak byłam z młodym w szpitalu, pielęgniarki wbijałw Wenflon 7 razy :eek:

See you owocnej wizyty:thumbup:

Ja mojemu pierworodnemu mówię cały czas, że będzie starszym bratem i musi być grzeczny ;) z tym że on nie kuma:p
Na wspomnienia mi się zebrało, kto zgadnie co robiłam dokładnie rok temu? :p;)

reklama
Brawo dziewczyny :) konkurs rozstrzygnięty ;) co prawda o tej godzinie jeszcze nie było czego liczyć, ale jak już druga nospa nie pomogła wiedziałam, że to to :) aż się wzruszyłam na wspomnienia :)
Wszystko z tego dnia pamiętam;)

Do góry