reklama
Witam
Kochane kciuki za dzisiejsze wizyty&&&&&&&&&&
Ja genetyczne mam 13 lipca wiec troche jeszcze musze poczekac, mam zlecone badania ktore zrobie w tym tyg...troche ich jest ale co tam...
Pare stron mialam do nadrobienia;/ i juz nawet niewiem komu co
Piekne brzucholki
Ja swoim pozniej sie pochwale
Ja z ciazowych rzeczy to mam 2 pary spodenek , bluzke czarna, i sukienke czarna, kupilam sobie na firmowej wyprzedazy napewno kupie sobie jakies jeansy w H&M bo juz raz mialam, w sumie mam jeszcze ale po mnie poszly do paru osob i w kroku sie przetarly;/ ale po domu jak najbardziej
a oto link do kurtki ktora kupilam
Iwix ja rowniez corce niemowie, poczekamy jeszcze troche, ostatnio za wczesnie powiedzielismy i pozniej przezywala...
super wakacje
Kochane kciuki za dzisiejsze wizyty&&&&&&&&&&
Ja genetyczne mam 13 lipca wiec troche jeszcze musze poczekac, mam zlecone badania ktore zrobie w tym tyg...troche ich jest ale co tam...
Pare stron mialam do nadrobienia;/ i juz nawet niewiem komu co
Piekne brzucholki
Ja swoim pozniej sie pochwale
Ja z ciazowych rzeczy to mam 2 pary spodenek , bluzke czarna, i sukienke czarna, kupilam sobie na firmowej wyprzedazy napewno kupie sobie jakies jeansy w H&M bo juz raz mialam, w sumie mam jeszcze ale po mnie poszly do paru osob i w kroku sie przetarly;/ ale po domu jak najbardziej
a oto link do kurtki ktora kupilam
Iwix ja rowniez corce niemowie, poczekamy jeszcze troche, ostatnio za wczesnie powiedzielismy i pozniej przezywala...
super wakacje
Załączniki
Vivienne
Marysiowa Mama :) Moderatorka
No ja musiałam małej powiedzieć żeby zrozumiała dlaczego nie mogę jej podnosić. Wcześniej też powiedzieliśmy ale mniej rozumiała
Julia bardzo fajna kurtka
Julia bardzo fajna kurtka
Tutti_frutti_by-Iga
Fanka BB :)
Julia super ta kurtka to z h&m???? Podrzuc link dzięki seeyou o której wizyta? Dziewczyny w Gdańsku juz sie pewnie spotkały , zdajcie relacje jak po!
Vievienne ja powiedzialam ze niemoge jej nosic bo chora jestem i tyle;-)
Iga wiesz ile dalam za te kurtke w H&M ? 33zl hehe, a teraz regularna cena to chyba 149 zl! Szok;-)
Zajrzyjcie sobie sa tam tez inne ciuchy ciazowe na wyprzedazy.
Ja kupilam czarny kolor bo on byl przeceniony.
kochana jak wejde na kompa to przesle link;-)
Iga wiesz ile dalam za te kurtke w H&M ? 33zl hehe, a teraz regularna cena to chyba 149 zl! Szok;-)
Zajrzyjcie sobie sa tam tez inne ciuchy ciazowe na wyprzedazy.
Ja kupilam czarny kolor bo on byl przeceniony.
kochana jak wejde na kompa to przesle link;-)
Tusiaczek2402
Moderatorka
Co do pobierania krwi to ja bym się tak nie burzyła na pobieranie z żyły. Z palca wyniki są mniej miarodajne. Poza tym z żyły nie trzeba uciskać i tak naprawdę dobrze wykonane pobranie z żyły jest mniej bolesne dla dziecka. Tylko z tym wykonaniem bywa różnie, bo u takich dzieciaczków ciężko namierzyć żyłę.
Ostatnio jak byłam z młodym w szpitalu, pielęgniarki wbijałw Wenflon 7 razy
See you owocnej wizyty:thumbup:
Ja mojemu pierworodnemu mówię cały czas, że będzie starszym bratem i musi być grzeczny z tym że on nie kuma
Na wspomnienia mi się zebrało, kto zgadnie co robiłam dokładnie rok temu?
Ostatnio jak byłam z młodym w szpitalu, pielęgniarki wbijałw Wenflon 7 razy
See you owocnej wizyty:thumbup:
Ja mojemu pierworodnemu mówię cały czas, że będzie starszym bratem i musi być grzeczny z tym że on nie kuma
Na wspomnienia mi się zebrało, kto zgadnie co robiłam dokładnie rok temu?
reklama
Tusiaczek2402
Moderatorka
Brawo dziewczyny konkurs rozstrzygnięty co prawda o tej godzinie jeszcze nie było czego liczyć, ale jak już druga nospa nie pomogła wiedziałam, że to to aż się wzruszyłam na wspomnienia
Wszystko z tego dnia pamiętam
Wszystko z tego dnia pamiętam