reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

reklama
Karola ja mam od nich dwie pary i rozmiar spodni ciążowych odpowiada normalnemu rozmiarowi, na brzuch jest miejsce pod tym pasem bawełnianym, reszta bez zmian, u mnie tak to wygląda dziś :s uploadfromtaptalk1435055162280.jpg

Załączniki

• uploadfromtaptalk1435055162280.jpg
    uploadfromtaptalk1435055162280.jpg
    12,8 KB · Wyświetleń: 54
Chyba wszędzie dzisiaj pada:-(.
Justine ja też "tarczycowa" jestem i dochodzą mi wizyty co 4 tygodnie na razie na letroxie 75 jadę,ale strasznie senna jestem i w sumie to nie wiem od ciąży czy od tarczycy.
My na urlop w cieplejsze klimaty w następny czwartek jedziemy jak wszystko będzie ok. bo za tydzień mam genetyczne.
U mojej młodej jutro koniec przedszkola ech jak ten czas szybko leci.

Genetycznego jako takiego nie robię. Z Młodą też nie robiłam. A czy badał tą przeiozrność to nie wiem, ale chyba tak, bo coś tam przy karku mieszył i na twarzy też.

koktailowa ja też za bardzo nie lubię ciuchów przez internet kupować ,więc jak ktoś będzie wiedział czy w stacjonarnych jest to dajcie znać,bo się chyba muszę przed wyjazdem zaopatrzyć w jakieś krótkie spodenki chociaż.
Nas jak zwykle aż na miesiąc wywiewa (uroki pracy na swoim i posiadania rodziny za granicą;-)) najpierw do teściów do Albanii a przy powrocie do Włoch i jeszcze dla córki legoland obiecaliśmy .Na szczęście to już drugi trymestr będzie więc mam nadzieje,że więcej energii będę miała.

reklama
Do góry